Wereldhond
trimsalon

Een spa voor echte Wereldhonden

Anti-verharingsbehandeling

De behandeling

Verhaart jouw hond veel en ben je het zat om overal in huis haren te vinden? Kom dan eens langs in de Wereldhond trimsalon voor een anti-verharingsbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt jouw hond gewassen met speciale shampoo. De shampoo wordt ingemasseerd en laten we even inwerken. De losse haren nemen water op en zullen allemaal loslaten. De speciale shampoo wassen we uit en dan wordt de hond met een normale shampoo gewassen. Nadat dit ook uitgespoeld is, gaan we aan de slag met de waterblazer. De krachtige waterblazer blaast alle loszittende haren uit de vacht. Het voordeel van deze methode is dat alleen de losse haren loslaten en dat de haren die niet loszitten ook niet los worden gemaakt. Deze methode is veel vriendelijker voor de huid en vacht én zal erin resulteren dat het overmatige verharen/continue ruien minder wordt of zelfs stopt. Deze behandeling is sterk aan te raden voor kortharige rassen.

Het kan zijn dat je na de eerste behandeling nog niet zoveel verschil merkt. Geen paniek, dat is normaal. De huid en vacht zijn nog niet gewend aan de kunstmatige rui in de trimsalon. In enkele gevallen komt het voor dat je pas verschilt merkt na 3 of  4 behandelingen, maar in de meeste gevallen ga je het merken na de tweede behandeling. Daarbij is het van belang om de huid en vacht zoveel mogelijk met rust te laten. Het beste is dus om niet te kammen.

Waarom kies je voor de Wereldhond trimsalon?

Bij de Wereldhond trimsalon staat het welzijn van de hond altijd voorop. We vinden het belangrijk dat jouw hond een prettige ervaring in onze salon opdoet. We nemen hier dan ook ruim de tijd voor. Vind de hond het trimmen spannend? Geen probleem, we passen de behandeling en het tempo gewoon op de hond aan! Bij Wereldhond behandelen we de hond altijd met veel liefde en respect. Alle apparatuur en producten in de salon zijn van de hoogste kwaliteit. Dit houdt in dat de hond bijvoorbeeld geen rare bewegingen hoeft te maken omdat alles elektrisch verstelbaar is. Ook het welzijn van andere diersoorten is voor ons enorm belangrijk. Het zal je dan ook niet verbazen als wij vertellen dat wij alleen werken met topproducten die niet zijn getest op dieren.

Direct een afspraak maken? Bel 06-24198321of 06-41650355