Wereldhond
trimsalon

Een spa voor echte Wereldhonden

Trimbehandeling

De salon

Bij Wereldhond beschikken wij ook over een eigen trimsalon waar je verschillende behandelingen laten doen. Onze trimsalon beschikt over comfortabele baden, elektrische tafels en de meest moderne trimapparatuur. In de salon gebruiken we de beste producten die er zijn. Labradoodle met een enorme vacht? Een spierwitte poedel? Een gevoelige (puppy) huid? Geen probleem! De producten zoals shampoo en conditioner worden gekozen op basis huid en vacht van jouw hond. Een bezoek aan onze trimsalon wordt een heerlijke spa-ervaring voor jouw hond!

De behandeling

Allereerst kun je bij de Wereldhond trimsalon terecht voor een trimbeurt voor jouw hond. Wij plukken, knippen, effileren of scheren alle honden naar wens. Of dat naar ras standaard of naar eigen wens is, alles is mogelijk. Bij elke trimbehandeling (indien gewenst) wordt de hond gewassen en worden de nagels geknipt. Na de behandeling kan jouw hond er dus weer helemaal tegenaan.

Waarom kies je voor de Wereldhond trimsalon?

Bij de Wereldhond trimsalon staat het welzijn van de hond altijd voorop. We vinden het belangrijk dat jouw hond een prettige ervaring in onze salon opdoet. We nemen hier dan ook ruim de tijd voor. Vind de hond de behandeling spannend? Geen probleem, we passen de behandeling en het tempo gewoon op de hond aan! Bij Wereldhond behandelen we de hond altijd met veel liefde en respect. Alle apparatuur en producten in de salon zijn van de hoogste kwaliteit. Dit houdt in dat de hond bijvoorbeeld geen rare bewegingen hoeft te maken omdat alles elektrisch verstelbaar is. Ook het welzijn van andere diersoorten is voor ons enorm belangrijk. Het zal je dan ook niet verbazen als wij vertellen dat wij alleen werken met producten die niet zijn getest op dieren.

Een afspraak maken kan direct door te bellen naar 0624198321 of 0641650355