workshop wandelen zonder trekken

Word je dagelijks geconfronteerd met een hond die onophoudelijk aan de lijn trekt tijdens jullie wandelingen? Voel je je gefrustreerd door gebrek aan controle? Wereldhond begrijpt jouw dagelijkse worsteling en daarom bieden wij deze workshop aan en leer hoe professionals het doen

Workshop wandelen zonder trekken

Heb je ooit het plezier van een ontspannen wandeling met je hond willen ervaren, zonder dat je arm bijna uit de kom wordt getrokken? Wij begrijpen de frustratie die gepaard gaat met het wandelen van een trekgrage hond, en daarom hebben we speciaal voor jou de workshop Wandelen zonder Trekken ontwikkeld.

Onze workshop is ontworpen om hondeneigenaren zoals jij te helpen de basisprincipes van wandelen zonder trekken te leren. We willen ervoor zorgen dat je niet langer hoeft te worstelen met die overweldigende kracht aan het einde van de lijn.

Tijdens de workshop duiken we in de theorie achter wandelen zonder trekken en geven we je inzicht in hoe dit gedrag ontstaat en voortsluimerd. Je zult dus leren begrijpen waarom je hond trekt en hoe je dit effectief kunt aanpakken. Onze ervaren trainers delen praktische tips en technieken die je meteen kunt toepassen tijdens je wandelingen.

Ben jij er klaar mee dat jouw hond je overal naartoe trekt? Schrijf je dan in voor deze workshop en ontdek hoe je de eerste stap zet naar een ontspannen en plezierige wandelervaring!

Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met:

  • Oefeningen waarmee je thuis direct aan de slag kunt
  • Nieuwe opgedane vaardigheden en kennis
  • Goede moed om aan de slag te gaan met jouw hond
Deze workshop bevat onder andere:
  • Kleine groepen van max 6 honden
  • De workshop duurt max 90 minuten
  • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
  • De workshop vindt plaats binnen op één van onze moderne trainingshallen
  • Klik hier voor veelgestelde vragen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.