Uitlaat service

Neem contact op

een uitje voor je hond

Werk je overdag en vind je het vervelend dat je hond thuis alleen zit? Of gun jij je hond een heerlijk speel en wandelmoment samen met een fijne en sociale groep honden op een veilig mega groot omheind terrein? Dan is de Wereldhond uitlaat service echt wat voor jullie!

Meer dan je hond kan wensen.

Wij kunnen je hond het beste bieden door hem of haar thuis op te halen en mee te nemen voor een heerlijke wandeling van 2 uur waar natuurlijk ook pauzes tussen zitten. In deze wandeling hebben wij opties tot water, schaduw, schuilmogelijkheden, gewenning aan paarden en een prachtig uitzicht en dit alles op een groot, veilig omheind veld.

De honden lopen in sociale groepen van maximaal 15 honden. Wij houden er rekening mee dat honden onder 1 jaar nog niet te lang mogen lopen en verder zorgen wij er natuurlijk voor dat ze voldoende rusten. 

Vanaf 9 maanden

 Voor honden vanaf deze leeftijd is het gewoonweg veel beter om in een voor hun bekende groep hun natuurlijke gedrag op een groter terrein beter te kunnen ontwikkelen. Tijdens de uitlaatservice maken wij een grote wandeling op ons uitgestrekte en omheinde eigen terrein met veel wandel- en speelplezier voor jouw hond. Wij houden tijdens de groepswandelingen altijd rekening met het karakter en de behoeften van jouw hond. Je hond zal de tijd van zijn leven hebben en thuis heerlijk kunnen slapen. Het is namelijk bewezen dat honden veel beter kunnen rusten als ze thuis in hun vertrouwde omgeving zijn.

 

 

 

Kosten:

1 vaste dag €90 per maand
2 vaste dagen €180 per maand
3 vaste dagen €270 per maand
Etc.

De kosten voor een wen of losse dag bedragen €25 euro.

 

Hoe werkt het?

Wij halen de hond op bij jou thuis. De hond mag mee in onze luxe uitgeruste bus. De bus is uitgerust met speciale aluminium benches, daglicht, airco en rubbere anti-slip matten Vervolgens gaan we heerlijk wandelen op ons omheinde terrein en kan je hond heerlijk wandelen, rennen, snuffelen en spelen met soortgenoten onder onze professionele deskundige begeleiding. Je hond zal al zijn energie kwijt kunnen en kan voldaan weer mee terug in de bus waarmee we hem weer veilig thuis brengen.

Wij vinden het heel belangrijk dat wij de hond iets kunnen geven als wij de hond thuisbrengen. Daarom vragen wij je om een snack klaar te leggen in een afgesloten bak bij de riem.

Wij checken altijd de aanwezigheid van water en als je wilt dat wij je hond eten geven kan je dat klaarzetten.

Voordat de honden de bus ingaan richting huis worden ze indien nodig drooggemaakt.

Als je wilt dat ze extra worden afgedroogd, verzoeken we je een droge schone handdoek klaar te leggen in de gang. Dan maken we je hond nog extra schoon. Dan kan hij fris en fruitig uitrusten van zijn heerlijke dagje uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie en inschrijven

Voor meer informatie of inschrijven kun je contact opnemen   wereldhonduitlaat@gmail.com of bel naar 0614482567

je hond is in goede handen bij ons

Ook bij de uitlaatservice zijn we gediplomeerd net zoals bij de trainingen en bij de opvang. Voor wat betreft het halen en brengen van de honden zullen o.a. Kelly de Vries, Wendy Wenting, Leontien Beij, Gwen Leeuwe en Saskia van Iersel, bekend uit de opvang ook de honden komen halen en brengen.

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This