Apporteerspel & sport

Is jouw hond dol op het achterna rennen van speeltjes en balletjes maar loopt het terugbrengen nog niet helemaal gesmeerd? Dan is de apporteerspel & sport de perfecte keuze voor jullie. Leer op een positieve en plezierige manier samenwerken en versterk jullie band. Boek deze training  vandaag nog bij Wereldhond!

Ontdek Onze Apporteerspel & sport bij Wereldhond!

Is jouw trouwe viervoeter helemaal in zijn element als jij speeltjes of de bal weggooit? Maar loopt het terugbrengen nog niet helemaal soepel? Dan is de apporteerspel & sport wellicht precies wat jullie zoeken. Bij ons leer je deze geweldige discipline op een positieve en plezierige manier aan, terwijl jullie band sterker dan ooit wordt.

Wat is Apporteerspel & sport?

Bij apporteerspel & sport draait alles om de essentie van apporteren: het ophalen en terugbrengen van objecten naar de handler. We nemen je stap voor stap mee in dit leerproces, zodat jouw hond het apporteren volledig onder de knie krijgt. Maar daar blijft het niet bij! We gaan het apporteren combineren met behendigheidstoestellen, uitdagende parcourtjes en leuke zoekspellen.

Tijdens de lessen staat niet alleen het apporteren centraal, maar werken we ook aan belangrijke aspecten zoals steadiness, gehoorzaamheid en de samenwerking tussen jou en je hond.

Bij onze apporteerspel & sport maken we gebruik van diverse materialen, zoals houten en kunststoffen apporteerblokken en diverse soorten dummy’s. Je hond zal veel plezier hebben en krijgen in het met plezier apporteren van alle soorten materialen.

 

Voor wie geschikt?

Om deel te kunnen nemen aan de training, is het belangrijk dat jouw hond een redelijke interesse heeft in apporteren. Indien dit nog niet het geval is, bestaat de mogelijkheid om dit te trainen via privélessen.

Wel interesse maar twijfel je of jouw hond geschikt is? Neem dan contact op door te mailen met info@wereldhond.nl dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

apporteersport met blok

Aan het einde van deze training ga je naar huis met:

 • Een tevreden hond: Je hond zal een gelukkiger en tevredener maatje zijn, dankzij de mentale en fysieke stimulatie die apporteersport biedt.
 • Versterkte band: Jullie band zal sterker dan ooit zijn, omdat apporteersport teamwork en samenwerking tussen jou en je hond bevordert.
 • Gehoorzaamheid: Je hond zal gehoorzamer zijn en beter reageren op jouw commando’s.
 • Zelfvertrouwen: De training zal het zelfvertrouwen van je hond vergroten, omdat hij succesvolle apporten zal voltooien.
 • Fysieke gezondheid: Je hond zal fysiek gezonder zijn door de actieve lichaamsbeweging tijdens de training.
 • Mentaal uitgedaagd: Apporteersport houdt de geest van je hond actief, wat cruciaal is voor zijn algehele welzijn.
 • Levenslange vaardigheden: Je leert waardevolle vaardigheden om met je hond te blijven oefenen, zelfs na de training.
 • Plezier voor jullie beiden: Je hond en jij zullen genieten van een leuke en opwindende activiteit die jullie beiden voldoening schenkt.
 • Een geweldige herinnering: Na de apporteersporttraining ga je naar huis met een schat aan geweldige herinneringen en een hond die straalt van trots en plezier.

Deze training bevat onder andere:

 • Praktijklessen in kleine groepen van 6 honden
 • 50 minuten per les
 • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
 • Trainen doen we binnen bij slecht weer en buiten bij goed weer
 • De trainingen vinden gedurende de hele geboekte reeks altijd opvolgend plaats op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip.
 • Klik hier voor veelgestelde vragen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Staat er voor jou geen passende datum tussen? Wij bieden ook privé trainingen aan. Klik hier voor meer informatie.

Apporteersport trainingspakket