Reviews

Reviews

Dank nog voor de drie trainingen (puppy, puber en vuurwerk) die we in 2018 bij Wereldhond hebben gevolgd. We hebben er heel veel van opgestoken en waarderen jullie kennis, kunde en professionaliteit, naast een uitstekende sfeer.

Neel en Anneke, januari 2019

Onze Pepper heeft vandaag de pubercursus met een diploma afgerond! Op naar de Gehoorzaamheid niveau 1. Blijven trainen en de angst fase overwinnen. We gaan ervoor onder leiding van Gwen bij Wereldhond!

Ilse Modder, januari 2018

Super fijne hondenschool. Wij zijn met onze pup Luna bij Gwen gestart met de hele familie. Kinderen worden daar waar mogelijk bij het trainen betrokken. Leuk en nuttig. Puppycursus, pupertraining en kind hond workshop gevolgd. Er komen na de zomer vast nog cursussen bij want zowel Luna als wij leren super veel. Kortom aanrader!

Babette Bajema, augustus 2017

Dat een beagle eigenwijs is wisten we op voorhand, maar die van ons heeft het uitgevonden! Toch hebben wij door de cursus bij Gwen veel tips en handvatten gekregen om samen met de hond weer een stapje vooruit te zetten in het elkaar leren begrijpen. Wij hebben de training Gehoorzame Hond gevolgd en de meeste commando’s zijn goed “ingetraind”. Mede door het geduld van Gwen. De groepsgrootte van max 6 honden vonden wij heel prettig. De afleiding tijdens de training was hierdoor beperkt. een aanrader!
Ellen Blaisse, april 2017

Al twee keer bij Gwen getraind en heel veel van haar geleerd, maar vooral heel veel plezier gehad tijdens de lessen. Gwen heeft voor zowel hond als baasje alle aandacht die nodig is. Een trainer die met heel veel liefde en overgave haar werk doet en mensen begeleid. Top!

Pieta Mooijweer, oktober 2016

Met mijn Roemeense asielzoekertje Luca nu 4 lessen Body and Mind gevolgd bij Gwen. Al heel snel gingen Luca’s zelfvertrouwen en haar vertrouwen in mij vooruit, waardoor ze zich vanzelf meer op mij richtte. Na het spelen met andere honden komt ze nu enthousiast naar mij toe in plaats van dat ik haar moet gaan ophalen. Gwen’s kennis en manier van omgaan met honden is heel verrijkend voor zowel Luca als het baasje; ze maakt je heel bewust van wat je hond nodig heeft om zich ontspannen te voelen en goed in zijn lijf te zitten. Gwen en haar hondenschool zijn een absolute aanrader!
Cyria Strijbsch, oktober 2016

Wereld hond is een goeden hondenschool kleine groepjes. Ook kijken ze goed wat je hond kan. Mijn honden zijn 2 lieve rustige border collie’s geworden.

Marga, december 2018

Gwen is een enthousiaste trainster met heeeeeeel veeeeel kennis, passie en betrokkenheid! Bij onze Bengel maar ook bij ons als beginnende baasjes!
Dank je wel! We zijn erg blij met jou en komen graag weer terug voor een cursus of workshop

Nicole Hardebelt, november 2017

Samen met onze pup zijn we enthousiast begonnen aan de puppytraining. Een Hovawart heeft dat echt wel nodig. En hoe fijn was het om deze training bij Wereldhond te doen. De theorie en praktische toepassing daarvan door Gwen tijdens de training maakt dat we een super start hebben gehad met onze viervoeter en meteen met de pubertraining zijn doorgegaan. Gwen heeft aandacht voor alle vragen en zeker ook voor het karakter van alle honden. Ik zou iedereen aanraden bij Wereldhond te starten met het leren kennen en begeleiden van je hond van pup tot evenwichtige volwassen hond.

Marit Merkus, juli 2017

Super leerzaam en leuk voor zowel mens als dier! Lessen gevolgd bij Linda en Gwen. Een aanraden voor iedereen die wilt werken aan de band/ training met zijn of haar viervoeter.

Iris de Graaf, juli 2017

Vandaag de workshop speuren en puzzelen gedaan.. ik vond het superleuk en nog belangrijker…Flow vond het leuk! Gwen is heel kundig en ook tijdens de bedrijven door vragen met betrekking tot de opvoeding van de hond kunnen stellen en kundig en eerlijk beantwoord gekregen! Gwen… pluim voor jou! Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven anders had je er meer gekregen!!!
Mylène Duwel, december 2016

Echte aanrader, heel veel geleerd, ook over hoe de hond denkt en voelt …….we gaan snel weer verder met de volgende training…………….was top
En natuurlijk helemaal top dat het met het slechte weer binnen is…………
Bedankt Gwen

Carry van den Ham, maart 2016

Wat een fantastische trainer is Gwen! Wij hebben enorm veel geleerd en gaan altijd naar huis met goede moed om het geleerde in de praktijk te brengen. Heel fijn om daarna een mail te ontvangen met alle informatie nog een keer op een rij. Gwen weet haar aandacht te verdelen, vertrouwen te geven, te inspireren en heeft enorm veel kennis. Dank voor de goede puppy cursus, op naar puber cursus!
Lennart, Anoek en Lou!

Lennart Pikaart, februari 2018

Wat een leuke middag hebben we gehad met de workshop “alles wat”
Een prachtige lokatie, een rustig en mooi veilig veld en zelfs goed rolstoel toegankelijk.
Kortom super!

Erna Aarsen, april 2017

Inmiddels weer een aantal lessen onderweg met de pubercursus. Wederom zijn we zeer blij met jou kennis van honden, hoe je kijkt naar de behoefte van de hond en zijn/haar baasje. De duidelijke uitleg en het anders kijken en benaderen van de hond geven zoveel meer waarde aan de verstandhouding van de hond en baas. Onze Dembe is er nog niet en we zullen nog vele lessen bij volgen. Jou passie en en liefde voor de honden is zeer bijzonder!
Gitta Zwaneveld, september 2016

Wat heb ik fijn bij je getraind! Arba en ik hebben zoveel van je geleerd! Dank je Gwen en tot de volgende cursus, want ik blijf komen. groeten van Inge
Inge van der Linde, oktober 2016

Heb je nog vragen of wil je meer weten?

reCAPTCHA is required.
Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This