Reviews

Reviews (kijk ook op google voor meer)

Hele fijne hondenschool en dagopvang. Mijn complimenten voor het altijd met je meedenken als je ergens tegenaan loopt, het is net even dat stapje extra.
Ik volg met veel plezier de trainingen. Er is een gevarieerd aanbod van trainingen, gegeven door kundige trainers. Daarnaast laat ik mijn hond Nyo altijd met een gerust hart achter op de dagopvang. Door middel van foto’s en video’s word je op de hoogte gehouden hoe je hond het heeft en Nyo heeft keer op keer de grootste lol.
Ga zo door Wereldhond!
Beau, juli 2020

Heel netjes. Goed georganiseerd. Deskundig en vriendelijk.

Lindy, juni 2020

Heel veel geleerd van de workshops en trainingen bij Wereldhond. Kleine groepen en het in een eigen vak trainen heeft voor Saartje tot veel resultaat geleid. We kunnen nu met haar een terrasje pakken, op visite gaan, geen najagen van fietsers en hardlopers meer, met paarden gaat het ook steeds beter. Ze heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen en ik ook. Hoewel ze geen pup meer is blijven we nog wel even doorgaan bij Wereldhond. En nu in Abbenes, lekker dichtbij.

Madeleine, maart 2020

Prettige sfeer, kundige trainers. Wij hebben 2 cursussen gevolgd en enorm veel geleerd. Gevarieerd aanbod waardoor het aantrekkelijk is om hier te blijven trainen.

Dorothe, februari 2020

De beste honden training

Mayke, februari 2020

Prachtige accommodatie en alles voor de hond en de puppyopvang is geweldig want mijn hond Donna is een super sociale hond geworden. Deskundig advies van Gwen en haar team en ik ga graag naar hun hondentraining in de mooie binnenhallen!! Groetjes Diana

Diana, juni 2020

Puppyopvang en trainingen zijn top bij Wereldhond. Onze pup heeft het geweldig naar d’r zin in de puppyopvang en ze leert er ook van alles, doordat er allerlei activiteiten met de hondjes worden ondernomen (puzzelen, body & mind-oefeningen, etc.). De mensen van Wereldhond kennen de pups persoonlijk en weten precies welke pup wat nodig heeft. Een fijn idee dat ze hier in zulke goede handen is. Ook de trainingen zijn leerzaam en absoluut een aanrader: in een kleine groep, met volle aandacht voor de honden en er heerst altijd een plezierige sfeer. Doen dus!

Aram, juni 2020

Dank nog voor de drie trainingen (puppy, puber en vuurwerk) die we in 2018 bij Wereldhond hebben gevolgd. We hebben er heel veel van opgestoken en waarderen jullie kennis, kunde en professionaliteit, naast een uitstekende sfeer.

Neel en Anneke, januari 2019

Dank nog voor de drie trainingen (puppy, puber en vuurwerk) die we in 2018 bij Wereldhond hebben gevolgd. We hebben er heel veel van opgestoken en waarderen jullie kennis, kunde en professionaliteit, naast een uitstekende sfeer.

Neel en Anneke, januari 2019

Onze Pepper heeft vandaag de pubercursus met een diploma afgerond! Op naar de Gehoorzaamheid niveau 1. Blijven trainen en de angst fase overwinnen. We gaan ervoor onder leiding van Gwen bij Wereldhond!

Ilse Modder, januari 2018

Super fijne hondenschool. Wij zijn met onze pup Luna bij Gwen gestart met de hele familie. Kinderen worden daar waar mogelijk bij het trainen betrokken. Leuk en nuttig. Puppycursus, pupertraining en kind hond workshop gevolgd. Er komen na de zomer vast nog cursussen bij want zowel Luna als wij leren super veel. Kortom aanrader!

Babette Bajema, augustus 2017

Dat een beagle eigenwijs is wisten we op voorhand, maar die van ons heeft het uitgevonden! Toch hebben wij door de cursus bij Gwen veel tips en handvatten gekregen om samen met de hond weer een stapje vooruit te zetten in het elkaar leren begrijpen. Wij hebben de training Gehoorzame Hond gevolgd en de meeste commando’s zijn goed “ingetraind”. Mede door het geduld van Gwen. De groepsgrootte van max 6 honden vonden wij heel prettig. De afleiding tijdens de training was hierdoor beperkt. een aanrader!
Ellen Blaisse, april 2017

Al twee keer bij Gwen getraind en heel veel van haar geleerd, maar vooral heel veel plezier gehad tijdens de lessen. Gwen heeft voor zowel hond als baasje alle aandacht die nodig is. Een trainer die met heel veel liefde en overgave haar werk doet en mensen begeleid. Top!

Pieta Mooijweer, oktober 2016

Met mijn Roemeense asielzoekertje Luca nu 4 lessen Body and Mind gevolgd bij Gwen. Al heel snel gingen Luca’s zelfvertrouwen en haar vertrouwen in mij vooruit, waardoor ze zich vanzelf meer op mij richtte. Na het spelen met andere honden komt ze nu enthousiast naar mij toe in plaats van dat ik haar moet gaan ophalen. Gwen’s kennis en manier van omgaan met honden is heel verrijkend voor zowel Luca als het baasje; ze maakt je heel bewust van wat je hond nodig heeft om zich ontspannen te voelen en goed in zijn lijf te zitten. Gwen en haar hondenschool zijn een absolute aanrader!
Cyria Strijbsch, oktober 2016

Wereld hond is een goeden hondenschool kleine groepjes. Ook kijken ze goed wat je hond kan. Mijn honden zijn 2 lieve rustige border collie’s geworden.

Marga, december 2018

Gwen is een enthousiaste trainster met heeeeeeel veeeeel kennis, passie en betrokkenheid! Bij onze Bengel maar ook bij ons als beginnende baasjes!
Dank je wel! We zijn erg blij met jou en komen graag weer terug voor een cursus of workshop

Nicole Hardebelt, november 2017

Samen met onze pup zijn we enthousiast begonnen aan de puppytraining. Een Hovawart heeft dat echt wel nodig. En hoe fijn was het om deze training bij Wereldhond te doen. De theorie en praktische toepassing daarvan door Gwen tijdens de training maakt dat we een super start hebben gehad met onze viervoeter en meteen met de pubertraining zijn doorgegaan. Gwen heeft aandacht voor alle vragen en zeker ook voor het karakter van alle honden. Ik zou iedereen aanraden bij Wereldhond te starten met het leren kennen en begeleiden van je hond van pup tot evenwichtige volwassen hond.

Marit Merkus, juli 2017

Super leerzaam en leuk voor zowel mens als dier! Lessen gevolgd bij Linda en Gwen. Een aanraden voor iedereen die wilt werken aan de band/ training met zijn of haar viervoeter.

Iris de Graaf, juli 2017

Vandaag de workshop speuren en puzzelen gedaan.. ik vond het superleuk en nog belangrijker…Flow vond het leuk! Gwen is heel kundig en ook tijdens de bedrijven door vragen met betrekking tot de opvoeding van de hond kunnen stellen en kundig en eerlijk beantwoord gekregen! Gwen… pluim voor jou! Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven anders had je er meer gekregen!!!
Mylène Duwel, december 2016

Echte aanrader, heel veel geleerd, ook over hoe de hond denkt en voelt …….we gaan snel weer verder met de volgende training…………….was top
En natuurlijk helemaal top dat het met het slechte weer binnen is…………
Bedankt Gwen

Carry van den Ham, maart 2016

Wat een fantastische trainer is Gwen! Wij hebben enorm veel geleerd en gaan altijd naar huis met goede moed om het geleerde in de praktijk te brengen. Heel fijn om daarna een mail te ontvangen met alle informatie nog een keer op een rij. Gwen weet haar aandacht te verdelen, vertrouwen te geven, te inspireren en heeft enorm veel kennis. Dank voor de goede puppy cursus, op naar puber cursus!
Lennart, Anoek en Lou!

Lennart Pikaart, februari 2018

Wat een leuke middag hebben we gehad met de workshop “alles wat”
Een prachtige lokatie, een rustig en mooi veilig veld en zelfs goed rolstoel toegankelijk.
Kortom super!

Erna Aarsen, april 2017

Inmiddels weer een aantal lessen onderweg met de pubercursus. Wederom zijn we zeer blij met jou kennis van honden, hoe je kijkt naar de behoefte van de hond en zijn/haar baasje. De duidelijke uitleg en het anders kijken en benaderen van de hond geven zoveel meer waarde aan de verstandhouding van de hond en baas. Onze Dembe is er nog niet en we zullen nog vele lessen bij volgen. Jou passie en en liefde voor de honden is zeer bijzonder!
Gitta Zwaneveld, september 2016

Wat heb ik fijn bij je getraind! Arba en ik hebben zoveel van je geleerd! Dank je Gwen en tot de volgende cursus, want ik blijf komen. groeten van Inge
Inge van der Linde, oktober 2016

Heb je nog vragen of wil je meer weten?