Alles voor de pup

Ben jij of word jij trotse eigenaar van een puppy? Gefeliciteerd! Bij Wereldhond begrijpen we hoe leuk maar ook overweldigend het kan zijn om voor je nieuwe, pluizige viervoeter te zorgen. We staan voor je klaar om je te helpen en te ondersteunen bij elke stap van dit avontuur 

Puppy training

 

Puppy gym

 

Puppy theorie avond

 

Puppy speeldates

 

Puppy wen behandeling

 

Puppy opvang

 

Puppy

Bij Wereldhond begrijpen we dat jouw nieuwe pup een bijzonder lid van je familie is. Daarom heten we je van harte welkom op onze puppy pagina, dé plek waar je alles vindt wat je nodig hebt om jouw pup een fantastische start te geven in de wereld.

Om jou tijdens deze uitdagende reis, waarbij aan zoveel gedacht moet worden, optimaal van dienst te zijn, presenteren wij een uitgebreid scala aan onmisbare ondersteuning voor zowel jou als je pup. Met onze ruime ervaring en diepgaande betrokkenheid in de wereld van viervoetige vrienden, begrijpen wij als geen ander hoe cruciaal de juiste begeleiding is.

Wij zijn er van overtuigd dat de basis van een betekenisvolle band tussen jou en je pup begint met de juiste ondersteuning vanaf dag één. Ons toegewijde team van gepassioneerde gediplomeerde instructeurs en hondenliefhebbers zijn wij er om je te assisteren en te inspireren op dit gedenkwaardige avontuur.

Puppy trainingen en puppygym

Wij zijn erkende gediplomeerde instructeurs die geloven in positieve trainingstechnieken die ervoor zorgen dat je hond goed naar je gaat luisteren. Ons doel is niet alleen om jouw pup essentiële vaardigheden aan te leren, maar ook om ervoor te zorgen dat de training een plezierige ervaring is voor zowel jou als je harige vriendje.

Onze pupcursussen zijn zorgvuldig samengesteld om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elke pup. Van speelse socialisatie tot basisgehoorzaamheid, we hebben een scala aan boeiende lessen om ervoor te zorgen dat jouw pup zich ontwikkelt tot een goed aangepaste, zelfverzekerde en gelukkige hond.

En dat is nog niet alles! Naast onze puppytrainingen bieden we ook puppygym aan. Waar plezier voorop staat, en terwijl we spelen en bewegen, leert je pup op een veilige manier zijn lichaam kennen en geest versterken.

Bij wereldhond houden we rekening met de verschillende groep grootes waar we in trainen. Een standaard klas bestaat uit 6 puppies. Vindt jouw pup dit toch nog allemaal overweldigend dan kan er worden gekozen voor een groep van 4 of zelfs 2. En als dit geen uitkomst biedt bestaat er de mogelijkheid tot privé lessen.

Puppyspeeldates

Tijdens de Wereldhond puppy speeldate leert jouw pup al spelend te leren en te socialiseren. De pups spelen met elkaar in een groep van maximaal 8 pups op een veilig omheind terrein. Een erkend gediplomeerd ervaren kynologisch instructeur zal dit begeleiden en zal al je vragen over spel en socialiseren beantwoorden. Er zijn ook verschillende speel attributen waar jij en je pup gebruik van kunnen maken (denk aan de tunnel en een leuk parcourtje). Je leert ook zelf dingen in de praktijk op lossen: zoals er komt een grote hond op je puppy, wat moet ik doen, hoe zie ik dat mijn pup het niet meer leuk vind en wat kan ik doen. 

Leeftijd: van 8 weken t/m 6 maanden

dagopvang

Puppy theorie avond

Elke even vrijdag van de maand is er om 19:00 een theorie avond speciaal waar je de mogelijkheid krijgt om al je vragen te stellen.

Als je net een pup hebt komt er veel op je af. Voordat we met jou en je pup beginnen met praktijklessen leren we je tijdens onze uitgebreide theorieles de basiskennis over het houden van een hond. 

Maar dat is nog niet alles! Als extraatje ontvang je na je bezoek aan onze theorieavond een exclusieve beloning in je inbox: een uitgebreide 40 pagina’s tellende pdf genaamd “Puppy in huis”. Hierin vind je niet alleen alle oefeningen die we tijdens de puppytraining gaan behandelen, maar nog veel meer! Deze waardevolle gids zal je begeleiden bij de opvoeding en training van je pup, en je voorzien van handige tips en technieken om ervoor zorgen dat jullie een geweldige start hebben.

En denk ook aan …

Puppy opvang

Bij Wereldhond hebben wij een puppy socialisatie opvang voor pups van 8 – 16 weken. We begrijpen dat een pup in huis veel werk met zich meebrengt, en soms heb je gewoon wat tijd voor jezelf nodig om even op adem te komen en orde op zaken te stellen. Daarom bieden wij de perfecte oplossing: onze puppy dagopvang.

Wanneer je pup gewend is aan de omgeving, kan hij of zij bij ons verder groeien en ontwikkelen. In deze fase is het ontzettend belangrijk dat jouw pup leert socialiseren en vertrouwd raakt met nieuwe omgevingen. Onze puppy dagopvang zorgt ervoor dat jouw pup, onder begeleiding van ervaren professionals, die eerste belangrijke stappen kan zetten.

Dus, terwijl jij even de tijd neemt om bij te komen en te regelen wat nodig is, kun je met een gerust hart je puppy achterlaten op onze puppy dagopvang. Geef jezelf die welverdiende pauze en laat je pup genieten van een leerzame en leuke dag bij Wereldhond. Zorg ervoor dat je op tijd reserveert, want onze plekken zijn beperkt en gewild. We staan klaar om jou en je pup te verwelkomen!

trim wenbehandelingen

Voor een pup is het enorm belangrijk om jong gesocialiseerd te worden met de trimsalon. Helemaal wanneer de hond daar meerdere keren per jaar heen zal gaan. Om die reden bieden wij puppy wen-behandelingen aan. Wanneer je een puppy wen-behandeling boekt, mag de pup eerst uitgebreid de salon verkennen. Daarna gaan we op een rustig tempo de pup wassen, uiteraard met een milde en geschikte puppy shampoo. Als de pup droog geblazen is door middel van de waterblazer, worden de nageltjes geknipt. Daarna word jij als eigenaar geadviseerd over de vachtverzorging van jouw hond. Samen zorgen wij ervoor het een fijne eerste ervaring voor jouw hond wordt.

Puppy online

Online training

Om ervoor te zorgen dat jij en je pup een solide basis hebben voor een geweldige reis samen, bieden we ook online training aan als aanvulling op onze praktijksessies. Ons doel is om jou alle tools te geven die je nodig hebt voor een succesvolle start, en onze online training is een waardevol hulpmiddel om dat te bereiken.

Van stapsgewijze videolessen tot nuttige bronnen over gedrag en trainingstips, onze online modules bieden praktische kennis en stap-voor-stap begeleiding. Ze zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op onze puppytraining bij Wereldhond.

Artikelen

Zindelijkheid aanleren

Zindelijkheid aanleren

Er zijn twee dingen echt heel belangrijk… Voorkomen en managen!!! Zorg voor een dagindeling waarin je puppy veel momenten krijgt om zich buiten te ontlasten Hou rekening met extra ontlasting op de momenten na het eten, drinken, slapen en spelen Voorkom dat er in huis...

Lees meer
Leren alleen zijn

Leren alleen zijn

Wij mensen doen iets verschrikkelijks. Wanneer een pup gemiddeld 7 à 8 weken is, halen we deze van de ene op de andere dag weg bij de moeder, broertjes, zusjes en uit zijn of haar vertrouwde omgeving. Uit onderzoek is gebleken dat puppy’s op deze leeftijd het meeste...

Lees meer
Mijn puppy bijt…

Mijn puppy bijt…

Eén van de eerste problemen waar mensen in de eerste weken met hun puppy tegenaan lopen, is het bijten van de pup. In meubels, kleden, gordijnen, kleding, schoenen en in de handen of benen. Vaak is dit pijnlijk omdat de tandjes erg scherp zijn en de puppy (nog) geen...

Lees meer
Dagindeling van een puppy

Dagindeling van een puppy

Om een goede dagindeling te maken voor jouw puppy dien je met de volgende zaken rekening houden:1. Eigen dagindeling (aanpassen)Het is natuurlijk per hond (ras), gezin en situatie verschillend op welke tijd er acties worden ondernomenmet de pup. Hoe laat staat de...

Lees meer
Voorbereiding op de komst van je puppy

Voorbereiding op de komst van je puppy

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op de komst van je puppy. Vaak lopen kersverse eigenaren tegen een hoop verrassingen aan wanneer hun pup eenmaal in huis is. De eerste weken (socialisatieperiode) zijn erg belangrijk in de opvoeding van een hond en daarin...

Lees meer