dag en Puppy opvang (maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag)

Neem contact op

dag en Puppy opvang Wereldhond

Wereldhond heeft als extra service dag en puppyopvang (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) voor volwassen sociale honden en puppy’s vanaf 8 weken.

Speciaal voor onze opvang klanten is er ook vakantie en weekend opvang het hele jaar door!

Omdat je puppy op deze leeftijd nog niet (lang) alleen kan zijn is het belangrijk om een omgeving te vinden waar jou puppy kan blijven als jij moet werken, even je handen vrij wilt of je puppy extra wilt socialiseren met andere honden en mensen. Het is belangrijk dat je puppy zich thuis voelt op deze plek en de juiste (op leeftijd aangepaste) zorg krijgt door (erkend) gediplomeerde professionals.

De puppy’s en jonge honden verblijven wanneer er gerust wordt in (verwarmde of gekoelde) binnenruimtes waar iedere pup zijn eigen ren heeft met mandje en/of bench. Aangepast op leeftijd mogen ze naar buiten op onze prachtige omheinde velden waar ze lekker kunnen spelen, ontdekken en ontwikkelen. Er wordt met zorg gekeken naar juiste speelcombinaties en er zijn stabiel volwassen honden aanwezig die helpen met de begeleiding.

Wanneer de pups terug gaan voor rust in de ren krijgen ze hun voer in Wobblers of Kongs en krijgen ze over de dag verspreid de nodige kauwdingen en zoekspelletjes.

Omdat wij weten dat goede socialisatie van groot belang is voor een goede ontwikkeling van jouw puppy zorgen wij voor de nodige gedoseerde prikkels.

Je puppy is bij ons in goede handen wanneer jij even niet de tijd hebt. Naast de liefde die wij voor honden hebben geven wij graag onze passie en kennis door om te zorgen dat jouw hond opgroeit tot een volwassen, stabiele en blije hond!

 

 

Tijdelijk DINSDAG en DONDERDAG VOL. Neem contact op voor de wachtlijst.

De opvang is op MAANDAG, DINSDAG,  DONDERDAG en VRIJDAG. Brengen tussen 07:30 en 09:30 uur, halen tussen 16:30 en 18:30 uur.

De opvang is op onze prachtige, geheel nieuwe locatie te Abbenes. Hier hebben we zowel omheinde binnen als buiten ruimtes die alles bieden wat een pup zich maar kan wensen!

Kosten:
1 vaste dag €90 per maand
2 vaste dagen €180 per maand
3 vaste dagen €270 per maand

Hoe werkt het?

Je schrijft je puppy in voor de dag die je wilt (eenmalig inschrijf geld van €10 per dag). Na je inschrijving ontvang je een e-mail met een betalingslink waarmee je akkoord gaat met een automatische incasso per maand.

Opzeggen gaat per de 1e van de komende maand met een maand opzeg termijn. Het is niet mogelijk dagen in te halen of geld terug te krijgen.

Je puppy kan je komen brengen tussen 07:30 uur en 09:30 uur. Halen mag tussen 16:30 uur en 18:30 uur. Het is niet mogelijk om buiten deze tijden je puppy te brengen of te halen.

Bij het brengen van je puppy geef je mee:

– Voer
– Een kluifje
– Een eigen kleedje
– Normale halsband of tuig met daaraan een normale lijn

Uiteraard brengen wij je altijd op de hoogte over de ontwikkelingen van je puppy. Ook sturen wij je filmpjes en foto’s van je puppy!

Wil je meer weten? Neem gerust contact op en maak een afspraak om te komen kijken en kennis te maken met ons!

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This