Puppyopvang 

Maandag t/m vrijdag 

puppyopvang bij wereldhond

Bij Wereldhond hebben wij een puppy socialisatie opvang voor pups van 8 – 16 weken, wanneer je puppy gewend is, mag je puppy zich verder bij ons ontwikkelen. In deze fase is het erg belangrijk dat jouw pup leert socialiseren en leert in een andere omgeving te zijn. Onze puppy opvang zorgt ervoor dat jouw hond, begeleid door professionals, de eerste stappen zet.

Vanaf de leeftijd van 8 weken is jouw puppy welkom bij de puppyopvang van Wereldhond. Van maandag t/m vrijdag is onze puppy opvang geopend. 

Wil je je opgeven en/of meer informatie ontvangen? Stuur dan direct een e-mail naar wereldhondopvang@gmail.com

Omdat je puppy op deze leeftijd nog niet (lang) alleen kan zijn is het belangrijk om een omgeving te vinden waar jouw puppy kan blijven als jij moet werken, even je handen vrij wilt of je puppy extra wilt laten socialiseren met andere honden en mensen. Het is belangrijk dat je puppy zich thuis voelt op deze plek en de juiste zorg krijgt door gediplomeerde professionals. Je puppy is bij ons in goede handen wanneer jij even niet de tijd hebt. Naast de liefde die wij voor honden hebben geven wij graag onze passie en kennis door om te zorgen dat jouw hond opgroeit tot een volwassen, stabiele en blije hond!

De puppy’s en jonge honden verblijven wanneer er gerust wordt in (verwarmde of gekoelde) binnenruimtes waar iedere pup zijn eigen ren heeft met mandje en/of bench. Aangepast op leeftijd mogen ze naar buiten op onze prachtige omheinde velden waar ze lekker kunnen spelen, ontdekken en ontwikkelen.

Wanneer de pups terug gaan voor rust in de ren krijgen ze hun voer en over de dag verspreid de nodige kauwdingen en zoekspelletjes. Omdat wij weten dat goede socialisatie van groot belang is voor een goede ontwikkeling van jouw puppy zorgen wij voor de nodige gedoseerde prikkels.

Hoe het werkt

Je puppy kan gebracht worden tussen 07:30 uur en 09:00 uur. Ophalen kan tussen 17:00 uur en 18:30 uur. Het is niet mogelijk om buiten deze tijden je puppy te brengen of te halen.

Bij het brengen van je puppy geef je mee:

– Voer
– Een kluifje
– Een eigen kleedje
– Normale halsband of tuig met daaraan een normale lijn

 Terwijl wij voor jouw puppy zorgen, houden we je op de hoogte en sturen we je foto’s en filmpjes. 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op of maak een afspraak om te komen kijken en kennis met ons te maken!