neus en denkwerk

IN DE TRAINING VAN WERELDHOND IS HET HELE GEZIN WELKOM!

groepstraining in groepen van 6 honden

neus en denkwerk

In deze training leert je hond verschillende geuren en voorwerpen te zoeken (en te vinden!) op een ongedwongen manier. Ook gaan je hond en jij de leukste en nieuwste denkwerk opdrachten uitvoeren. Naast dat je hond plezier heeft krijgt je hond door deze training ook meer zelfvertrouwen en concentratie. Je leert de lichaamstaal van je hond te lezen en versterkt jullie relatie door de de samenwerking. Deze training bieden we aan als basistraining en een vervolgtraining. De basistraining dient eerst afgerond te zijn voordat de vervolgtraining gestart kan worden. Inschrijven voor onze neus en denkwerk training kan vanaf de leeftijd van ongeveer 8 maanden.

Na de basis kun je verder gaan met het vervolg. De oefeningen worden moeilijker en er worden situaties nagespeeld als de douane, Schiphol en een postkantoor. Ook worden er weer nieuwe hersenwerkjes aangeboden die je samen met je hond gaat oplossen. Deze training is, na het volgen van de basis, geschikt voor elke hond, ongeacht leeftijd of ras!

Deze training bevat onder andere:

  • Praktijklessen in kleine groepen van 6 honden
  • 50 minuten per les
  • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
  • De trainingen vinden gedurende de hele geboekte reeks altijd opvolgend plaats op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip.
  • Trainen binnen (verwarmt)
  • Klik hier voor veelgestelde vragen

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Staat er voor jou geen passende datum tussen? Wij bieden ook privé trainingen aan. Klik hier voor meer informatie.

DE PRAKTIJKlessen

Deze training is geschikt voor elke hond, ongeacht leeftijd of ras! Wel is het aan te raden een basis van gehoorzaamheid te beheersen (denk aan wachten, zitten en een korte tijd aandacht houden).

Wil je meer informatie over deze training? Neem gerust contact op!