Neuswerk

 

neuswerk

In deze training leert je hond een geur te zoeken (en te vinden!) op een ongedwongen manier. De hond gaat het zoeken van de geur zo fantastisch vinden dat hij met plezier, zelfvertrouwen en precisie aan het werk gaat. Naast dat je hond zelfvertrouwen krijgt en plezier heeft krijgt je hond door deze training ook meer concentratie. Je leert de lichaamstaal van je hond te lezen en versterkt jullie relatie door de de samenwerking. Deze training bieden we aan als basistraining en een vervolgtraining in groepsverband en/of privetraining van 30 minuten. De basistraining dient eerst afgerond te zijn voordat de vervolgtraining gestart kan worden. De instructeurs begeleiden jou elke keer weer naar een passend niveau.
Inschrijven voor onze neus en denkwerk training kan vanaf elke leeftijd.

Na de basis kun je verder gaan met het vervolg. De oefeningen worden moeilijker en er worden situaties nagespeeld als de douane, Schiphol, postkantoor en nog veel meer leuke uitdagende situaties die jij en je hond samen gaan leren af te zoeken. Deze training is, na het volgen van de basis, geschikt voor elke hond, ongeacht leeftijd of ras!

Deze training bevat onder andere:

  • Praktijklessen in kleine groepen van 4 honden
  • 50 minuten per les in groepsverband, 30 minuten per privéles
  • Gediplomeerde, ervaren en enthousiaste instructeurs
  • De groepstrainingen vinden gedurende de hele geboekte reeks altijd opvolgend plaats op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip. De privetrainingen worden in overleg afgesproken.
  • Trainen binnen (verwarmt)
  • Klik hier voor veelgestelde vragen

 

Staat er voor jou geen passende datum tussen? Wij bieden ook privé trainingen aan. Klik hier voor meer informatie.

DE PRAKTIJKlessen

Deze training is geschikt voor elke hond, ongeacht leeftijd of ras! Wel is het aan te raden een basis van gehoorzaamheid te beheersen (denk aan wachten, zitten en een korte tijd aandacht houden).

Wil je meer informatie over deze training? Neem gerust contact op!