Body & Mind - starter/expert

Neem contact op

Body & Mind 

Wil jij het zelfvertrouwen van je hond vergroten? Of wil jij zijn concentratie,  lichaam en conditie helpen versterken? Start dan met de Body and Mind STARTER!

In de Body en mind training van Wereldhond leer je d.m.v. balans en coördinatie oefeningen je hond zich bewuster te maken van zijn lichaam waardoor hij zich vrijer en dus zekerder  gaat voelen in zijn lichaam. Er is geen druk of dwang en je leert hoe je je hond kunt helpen toch die ene stap te maken waar hij over twijfelt. 
Je leert hoe je je hond op een verantwoorde manier sterker kunt maken en meer conditie kunt opbouwen. Je hond leert zich beter concentreren door de oefeningen en door de unieke manier van samenwerken versterk je de relatie tussen jou en je hond enorm.

De volgende oefeningen worden behandeld in de lessen:

·         Cavaletti lopen

·         Afwisselende parcours met afwisselende voorwerpen

·         Balansen op (lucht) kussens en pinda’s

·         Gym oefeningen voor warming-up en coolingdown

·         Bewegende ondergronden

Deze training is geschikt voor elke hond. Deze training adviseren wij sterk ter voorbereiding voor de sporthond, de senior, de jonge pup of de onzekere/ angstige hond.

 

 

De training bestaat uit 10 lessen van 50 min. Omdat Wereldhond met groepen van maximaal 6 honden traint is er veel persoonlijke aandacht voor jou en je hond. Wanneer je nog vragen hebt over deze unieke training (gegeven door Gwen Leeuwe) kan je gerust contact opnemen.
De Expert kan pas gevolgd worden na de afronding van de Starter.

 

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This