active and fun 

IN DE TRAINING VAN WERELDHOND IS HET HELE GEZIN WELKOM!

groepstraining in groepen van 6 honden

active and fun

Heb jij altijd al behendigheid met je hond willen doen, maar dan wel recreatief? Of wil jij een training volgen die staat voor plezier en actie? Dan is deze training het helemaal voor jou en je hond!

In deze training krijg je de volgende toestellen aangeleerd: de kattenloop, paaltjes, band, wip, breedte sprong, tafel, tunnel, hooper boogjes en verschillende sprongen. Elke les wordt het parcour iets uitgebreid, zodra de toestellen zijn aangeleerd.

In de lessen ga je ook veel zelfstandig met je hond aan de slag omdat er meerdere toestellen tegelijk op het veld staan. Dit voorkomt onnodig wachten. Tussen de oefeningen door krijgen de honden (wanneer nodig) korte pauzes en wordt er gebruik gemaakt van puzzels om de honden rust te bieden.

Deze training bevat onder andere:

  • Praktijklessen in kleine groepen van 6 honden
  • 60 minuten per les
  • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
  • Op mooie, grote omheinde velden (let op, deze lessen zijn afhankelijk van het weer binnen of buiten)
  • Klik hier voor veel gestelde vragen

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Staat er voor jou geen passende data tussen? Wij bieden ook privé trainingen aan. Klik hier voor meer informatie en data.  

DE PRAKTIJK lessen

Omdat de Active and fun training veel vergt van het lichaam is deze training alleen te volgen als je hond 1 jaar of ouder is. Daarbij adviseren wij dat je met je hond “de Gehoorzame Hond niveau 1” of “Body and mind” afgerond hebt. De hond moet met plezier kunnen volgen en komen wanneer gevraagd.

LET OP: De trainingen zijn wegens de parcours over het algemeen buiten, dus ook met slechter weer!

Wil je meer informatie over deze training? Neem gerust contact op!