Active and fun

Neem contact op

active and fun

Heb jij altijd al behendigheid met je hond willen doen, maar dan wel recreatief? Of wil jij een training volgen die staat voor plezier en actie? Dan is deze training het helemaal voor jou en je hond!

In deze training krijg je de volgende toestellen aangeleerd: de kattenloop, paaltjes, band, wip, breedte sprong, tafel, tunnel, hooper boogjes en verschillende sprongen. Elke les wordt het parcour iets uitgebreid, zodra de toestellen zijn aangeleerd.

In de lessen ga je ook veel zelfstandig met je hond aan de slag omdat er meerdere toestellen tegelijk op het veld staan. Dit voorkomt onnodig wachten. Tussen de oefeningen door krijgen de honden (wanneer nodig) korte pauzes en wordt er gebruik gemaakt van puzzels om de honden rust te bieden.

hond springt

 

De Cursus

  • 8 praktijklessen
  • 50 minuten per les
  • €130 voor 8 lessen
  • Op mooie, grote omheinde velden (let op, deze lessen zijn altijd buiten)
  • Trainen in kleine groepen van maximaal 6 cursisten
  • Klik hier voor Veel gestelde vragen

 Omdat de Active and fun training veel vergt van het lichaam is deze training alleen te volgen als je hond 1 jaar of ouder is. Daarbij adviseren wij dat je met je hond “de Gehoorzame Hond niveau 1” of “Body and mind” afgerond hebt. De hond moet met plezier kunnen volgen en komen wanneer gevraagd.

LET OP: De trainingen zijn wegens de parcours over het algemeen buiten, dus ook met slechter weer!

De trainingen worden gegeven door Gwen Leeuwe. Wanneer je vragen hebt over deze te gekke training neem dan gerust contact op.

Honden training parcour lopen

Start voorjaar 2021 weer!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This