Active and fun

Neem contact op

Active and fun

Heb jij altijd al behendigheid met je hond willen doen, maar dan wel recreatief? Of wil jij een training volgen die staat voor plezier en actie? Dan is deze training het helemaal voor jou en je hond!

In deze training krijg je de volgende toestellen aangeleerd: de kattenloop, paaltjes, band, wip, breedte sprong, tafel, tunnel, hooper boogjes en verschillende sprongen. Elke les wordt het parcour iets uitgebreid, zodra de toestellen zijn aangeleerd.

In de lessen ga je ook veel zelfstandig met je hond aan de slag omdat er meerdere toestellen tegelijk op het veld staan. Dit voorkomt onnodig wachten. Tussen de oefeningen door krijgen de honden (wanneer nodig) korte pauzes en wordt er gebruik gemaakt van puzzels om de honden rust te bieden.

hond springt

 

 

Omdat de Active and fun training veel vergt van het lichaam is deze training alleen te volgen als je hond 1 jaar of ouder is. Daarbij adviseren wij dat je met je hond “de Gehoorzame Hond niveau 1” of “Body and mind” afgerond hebt. De hond moet met plezier kunnen volgen en komen wanneer gevraagd.

LET OP: De trainingen zijn wegens de parcours over het algemeen buiten, dus ook met slechter weer!

De trainingen worden gegeven door Gwen Leeuwe en Afke Boll. Wanneer je vragen hebt over deze te gekke training neem dan gerust contact op.

Honden training parcour lopen

De training bestaat uit 8 lessen van 60 minuten waar veel persoonlijke aandacht voor jou en je hond is. Dit komt omdat Wereldhond traint met groepen van maximaal 6 honden. Na deelname aan de training ontvang je een diploma van Wereldhond als bewijs van deelname aan de training.

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This