Workshop

ONtspannen buiten wandelen

Stel je eens voor hoe het zou zijn om ontspannen buiten te kunnen wandelen met je hond. In plaats van een gespannen wandeling en je geduld te verliezen, kun je genieten van de harmonieuze samenwerking tussen jou en je trouwe viervoeter

Workshop Ontspannen buiten wandelen

Herken jij het volgende: Loop jij buiten gespannen met je hond? Je weet niet hoe je met de prikkels om moet gaan in de praktijk? Hoe je het contact krijgt van je hond en deze behoud? Wij begrijpen jouw uitdagingen en willen je helpen om ontspannen wandelingen weer mogelijk te maken. Onze workshop biedt praktische technieken en professionele begeleiding om de aandacht van je hond te krijgen én te behouden. Leer hoe je een sterke band opbouwt, waarbij jouw hond jouw aanwijzingen opvolgt en geniet van rustige, plezierige wandelingen samen. Zeg vaarwel tegen afleidingen en verwelkom harmonie en verbondenheid tijdens jouw wandelmomenten met je trouwe viervoeter.

Jij en je hond kennen de basis, maar toch lijkt het niet te lukken om dit buiten goed voort te zetten. In deze workshop ga je onder begeleiding van een ervaren instructeur de praktijk in met een groep van maximaal 4 honden. Op deze manier is er voldoende aandacht voor jou en je hond en geeft de instructeur jouw praktische tips die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jou en je hond.

Wat kunnen we gaan oefenen? Denk aan: ontspannen wandelen aan de lijn, aandacht vast houden, passeren van mensen, honden en dieren, wachten en volgen met oversteken, ontspannen op een terrasje wat drinken en hier komen en leren los lopen.

Wandelen met je hond hoort een plezierige en ontspannen activiteit te zijn, voor zowel de hond als de eigenaar. Dus, als dit nog niet voor jullie geldt: schrijf je in!

LET OP: Je kan alleen aan deze workshop deelnemen wanneer jouw hond sociaal is naar andere honden en mensen. Daarnaast dient de hond minimaal 9 maanden oud te zijn en is kennis van basistraining vereist.

Valt jouw hond uit aan de lijn? Of heb je het idee dat de hond dit aan het ontwikkelen is? Neem dan contact op over onze zelfbeheersingstraining. 

Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met:

 • Praktische tips waarmee je thuis verder aan de slag kunt
 • Nieuwe opgedane vaardigheden en kennis
 • Een goed gevoel omdat je samen bezig geweest bent met je hond
 • Een vermoeide maar gelukkige en voldane hond
  Deze workshop bevat onder andere:
  • Kleine groepen van max 4 honden
  • De workshop duurt max 90 minuten
  • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
  • De workshop start in één van onze moderne trainingshallen. Daarna gaan we naar buiten
  • Klik hier voor veelgestelde vragen

  Geen Resultaten Gevonden

  De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

  Prive? Boek je training via privetrainingen met de knop hiernaast of mail voor meer informatie en vragen naar info@wereldhond.nl.