Wereldhond trimsalon

Een spa voor echte Wereldhonden
Neem contact op

Behandelingen

Bij Wereldhond beschikken wij ook over een eigen professionele trimsalon. Kwaliteit staat bij Wereldhond hoog in het vaandel en zo dus ook in onze trimsalon. Je kunt bij de Wereldhond trimsalon verschillende behandelingen laten doen. Onze trimsalon beschikt over heerlijk comfortabele baden, elektrische tafels en de meest moderne trimapparatuur. In de salon gebruiken we de beste producten die er zijn. Labradoodle met een enorme vacht? Een spierwitte poedel? Een gevoelige (puppy) huid? Geen probleem! De producten zoals shampoo en conditioner worden gekozen op basis van de huid en vacht van jouw hond. Een bezoek aan onze trimsalon wordt voor iedere hond een heerlijke spa-ervaring!

Trimbehandeling

Allereerst kun je bij de Wereldhond trimsalon terecht voor een trimbehandeling voor jouw hond. Wij plukken, knippen, effileren of scheren alle honden naar wens. Of dat naar rasstandaard of naar eigen wens is, alles is mogelijk. Bij elke trimbehandeling (indien gewenst) wordt de hond gewassen en worden de nagels geknipt. Na de behandeling kan jouw hond er dus weer helemaal tegenaan.

Puppy wen-behandeling

Voor een pup is het enorm belangrijk om jong gesocialiseerd te worden met de trimsalon. Helemaal wanneer de hond daar later meerdere keren per jaar heen zal gaan. Om die reden bieden wij puppy wen-behandelingen aan. Wanneer je een puppy wen-behandeling boekt, mag de pup eerst uitgebreid de salon verkennen. Daarna gaan we op een rustig tempo de pup wassen, uiteraard met een milde en geschikte puppy shampoo. De pup mag wennen aan het geluid en gevoel van de waterblazer en vervolgens worden de nageltjes geknipt. Daarna word jij als eigenaar geadviseerd over de vachtverzorging van jouw hond. Samen zorgen wij ervoor dat het een fijne eerste ervaring voor jouw hond wordt.

Wasbehandeling

Is jouw hond wel toe aan een verfrissend bad? Dan ben je bij de Wereldhond trimsalon op het juiste adres. De producten zoals shampoo en conditioner worden gekozen op basis van de huid en vacht van jouw hond. Tijdens de behandeling gaat de hond eerst in het bad en wordt tweemaal gewassen. Daarna wordt hij droog geblazen door de waterblazer.

Anti-verharingsbehandeling

Verhaart jouw hond veel en ben je het zat om overal in huis haren te vinden? Kom dan eens langs in de Wereldhond trimsalon voor een anti-verharingsbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt jouw hond gewassen met speciale shampoo. De shampoo wordt ingemasseerd moet even inwerken. De losse haren nemen water op en zullen allemaal loslaten. De speciale shampoo wassen we uit en dan wordt de hond met een normale shampoo gewassen. Nadat dit ook uitgespoeld is, gaan we aan de slag met de waterblazer. De krachtige waterblazer blaast alle loszittende haren uit de vacht. Het voordeel van deze methode is dat alleen de losse haren loslaten en dat de haren die niet los zitten ook niet los worden gemaakt. Deze methode is veel vriendelijker voor de huid en vacht én zal erin resulteren dat het overmatige verharen/continue ruien minder wordt of zelfs stopt. Deze behandeling is sterk aan te raden voor kortharige rassen.