Wereldhond
trimsalon

Een spa voor echte Wereldhonden

Puppy wen-behandeling

 

De behandeling

Voor een pup is het enorm belangrijk om jong gesocialiseerd te worden met de trimsalon. Helemaal wanneer de hond daar meerdere keren per jaar heen zal gaan. Om die reden bieden wij puppy wen-behandelingen aan. Wanneer je een puppy wen-behandeling boekt, mag de pup eerst uitgebreid de salon verkennen. Daarna gaan we op een rustig tempo de pup wassen, uiteraard met een milde en geschikte puppy shampoo. Als de pup droog geblazen is door middel van de waterblazer, worden de nageltjes geknipt. Daarna word jij als eigenaar geadviseerd over de vachtverzorging van jouw hond. Samen zorgen wij ervoor het een fijne eerste ervaring voor jouw hond wordt.

Omdat we een puppy-behandeling – ongeacht ras – onmisbaar vinden voor een goede socialisatie, bieden we deze behandeling tegen een sterk gereduceerd tarief aan. Voor slechts €30,00 kan de pup wennen aan de salon en zorg je ervoor dat de hond een bezoek aan de trimsalon straks als de normaalste zaak van de wereld ervaart. De puppy-behandeling is te boeken voor puppies tot en met 4 maanden oud. Is jouw puppy ouder dan 4 maanden? Dan kunnen we alsnog een wenbehandeling doen, echter gelden dan de reguliere prijzen voor het wassen van volwassen honden.

Let op: vanwege covid-19 zijn wij momenteel genoodzaakt de puppy-behandeling iets anders in te richten. Omdat wij de richtlijnen van het RIVM naleven en de 1,5 meter afstand hanteren is het momenteel niet mogelijk om bij de behandeling te blijven. We kunnen ons goed voorstellen dat je er het liefst bij bent en je het spannend vindt om je pupje alleen te laten, echter is door ervaring gebleken dat de regels van het RIVM tijdens de reguliere puppy-behandeling niet na te leven zijn. Tijdens de behandeling maken we daarom foto’s en video’s zodat je er toch een beetje bij bent. We vertrouwen op je begrip.

Direct een afspraak maken? Bel 06-24198321