workshop neuswerk

Wil jij ook je hond geestelijk uitdagen en hem een verrijkende ervaring bieden? Ontdek onze workshop ‘Neuswerk’ en zie hoe je trouwe viervoeter zich geestelijk inspant voor uiteindelijke ontspanning.

Workshop Neuswerk

Wil jij op een leuke manier ontdekken hoe je de geest van je hond kan uit dagen en tegelijkertijd voor ontspanning te zorgen? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt!

In onze workshop draait alles om het verkennen en benutten van de natuurlijke vaardigheden van honden op het gebied van geur en denkvermogen. We weten allemaal dat honden geweldige neuzen hebben, maar wist je dat ze ook ontzettend slim zijn? Door hun zintuigen en denkvermogen te stimuleren, kunnen we hen een wereld van plezier en ontspanning bieden.

Tijdens de workshop zullen we je laten kennismaken met een aantal spannende neus- en denkwerkactiviteiten, die zowel plezierig als uitdagend zijn voor je hond. Je zult versteld staan van de manier waarop je viervoeter zijn neus zal gebruiken om geuren te identificeren, puzzels op te lossen en verborgen beloningen te vinden. Dit alles terwijl hij zich geestelijk inspant en tegelijkertijd geniet van een ontspannen en bevredigende ervaring.

Het geestelijke uitdagende aspect van neus- en denkwerk is van cruciaal belang voor honden. Net zoals mensen lichamelijke oefening nodig hebben, hebben honden geestelijke stimulatie nodig om verveling, ongewenst gedrag en angst te voorkomen. Door je hond de kans te geven zijn natuurlijke vaardigheden te benutten, geef je hem een uitlaatklep voor zijn energie en voorkom je dat hij zich verveelt.

Onze workshop is niet alleen gunstig voor je hond, maar ook voor jou als eigenaar. Je zult leren hoe je de activiteiten kunt aanpassen aan het niveau en de behoeften van je hond, wat de band tussen jullie beiden zal versterken. Bovendien zorgt de interactie tussen jou en je hond tijdens de workshop voor een geweldige manier om quality time door te brengen en een diepere connectie op te bouwen.

Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met:

  • Oefeningen waarmee je thuis direct aan de slag kunt
  • Nieuwe opgedane vaardigheden en kennis
  • Een goed gevoel omdat je samen bezig geweest bent met je hond
  • Een vermoeide maar gelukkige en voldane hond
Deze workshop bevat onder andere:
  • Kleine groepen van max 6 honden
  • De workshop duurt max 60 minuten
  • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
  • De workshop is geschikt voor elke hond, ras, vanaf 5 maanden
  • De workshop vindt plaats binnen op één van onze moderne trainingshallen
  • Klik hier voor veelgestelde vragen

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.