kind en hond

Neem contact op

 

De workshop bestaat uit:

  • Puzzels met denkwerk
  • Een parcourtje leren lopen (met tunnel!)
  • Nieuwe trucjes aanleren

kind en hond

Wil jij je hond en kind een onvergetelijke workshop geven die ook nog is de samenwerking tussen jouw en je hond verbeterd? 

De workshop is zo opgebouwd dat kind en hond geen druk voelen en alleen maar plezier beleven. De kinderen ontvangen aan het einde van de workshop een officieel diploma met een presentje voor de hond.

De workshop duurt in totaal 1,5 uur waar een ruime pauze en de ‘diploma’ uitreiking zit.

Ouders mogen alleen helpen wanneer de trainster (Gwen) aangeeft dat dit mag. Gedurende de workshop zitten ouders aan de zijlijn koffie te drinken. 

Wanneer je twijfelt of deze workshop geschikt is voor jouw kind en hond kun je gerust contact opnemen voor overleg. Uiteraard is aan uiterste veiligheid gedacht, maar verwachten wij wel sociale en gemotiveerde honden (voor deze motivatie kunnen wij goed zorgen!). 

al veeNieuw! Laat je kind een te gekke kralenband maken voor jouw hond! 

Maak voor je hond een te gekke kralenband van paracord met EM kralen.
Em kralen staan bekend om hun natuurlijke ondersteunende werking tegen teken en vlooien.

Je kunt kiezen uit 5 kleur combinaties en of je wel of geen kralen in de band wilt verwerken. De workshop duurt van 13:00 uur t/m uiterlijk 15:30 uur ’s middags. De kinderen mogen gebracht worden en aan het einde van de middag opgehaald worden. Uiteraard zijn volwassenen ook welkom om te helpen. Leden van het team van Wereldhond zullen er voor de kinderen een onvergetelijke middag van maken!

De workshop wordt gegeven door Esther van der Velden die al veel prachtige halsbanden, lijnen en kralenbanden voor honden heeft gemaakt. Esther is goed in het overbrengen van de handelingen en zorgt dat de kinderen een geweldige middag hebben samen met het team van Wereldhond! 

Geef je snel op en laat jouw zoon of dochter een super mooie band maken voor zijn of haar beste vriend!!!

Deze workshop is ook voor volwassenen geschikt, maar later wordt er ook een workshop complete halsbanden maken georganiseerd voor volwassenen.

Kies hier je datum:

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This