Detectie (basis - vervolg )

Neem contact op

Detectie

Wil jij leren hoe de neus van jouw hond werkt en samen aan de slag met echt detectiewerk? In deze training leer je hoe je jouw hond kunt trainen als een echte detectiehond!

Detectie is een vorm van neuswerk waarbij we de hond trainen om een specifieke geur te verwijzen. Zo zijn er honden die worden getraind om drugs of explosieven te vinden.

In de Detectietraining kies je zelf de geur die je je hond wil aanleren om te zoeken (bijvoorbeeld, koffie, anijs of kaneel) en leer je hoe je je hond motiveert om deze te vinden. Ook het leren lezen van de lichaamstaal van je hond is een belangrijk onderdeel van de training.

In de Detectietraining zijn er verschillende niveaus. Je start met de Basis waarin je alle beginselen leert van het detectiewerk. Na de Detectie – Basis kun je ook verder met Detectie – Vervolg.

De Cursus

  • 5 praktijklessen
  • 60 minuten per les
  • €112,50 voor 5 lessen
  • Trainen binnen (verwarmt) en/of buiten bij mooi weer
  • Trainen in kleine groepen van maximaal 4 cursisten
  • GRATIS clicker!
  • Klik hier voor Veel gestelde vragen

Detectie is geschikt voor alle honden ongeacht leeftijd en ras!

De trainingen worden gegeven door Linda Vermaas. Linda is gecertificeerd detectie instructeur. Ze heeft de praktijkopleiding gevolgd bij Wesley Visscher (Scent Imprint for Dogs) en bij Tinley heeft zij ook de theorieopleiding Neuswerk gevolgd. Met haar eigen honden traint Linda ook veel detectie: met Cocker Spaniel Micha heeft zij inmiddels Level 5 behaald.

”Honden houden van snuffelen, en elke hond kan het!”

 

kIES HIER JE DATUM:
(Basis of vervolg)

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This