Workshop Kind & Hond 

Een onvergetelijke ervaring waarbij ouders kunnen ontspannen en genieten van een kopje koffie, terwijl kinderen en honden plezier hebben en groeien!

Workshop Kind en hond

Deze workshop is speciaal ontworpen om kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij ze de gelegenheid krijgen om op een speelse en educatieve manier met honden om te gaan.

Tijdens deze workshop draait alles om het kind en de hond. We hebben een reeks leuke en interactieve activiteiten voorbereid die de kinderen zullen uitdagen, hun denkvermogen zullen stimuleren en hun band met de honden zullen versterken.

Om te beginnen zullen de kinderen en honden zichzelf uitdagen met verschillende puzzels en denkwerk. Dit stimuleert niet alleen hun probleemoplossend vermogen, maar leert hen ook belangrijke vaardigheden zoals geduld, doorzettingsvermogen en samenwerking met hun harig vriendje.

Daarna is het tijd voor actie! De kinderen en honden zullen een speciaal parcourtje lopen. Ze zullen leren hoe ze de honden veilig door het parcours kunnen begeleiden en tegelijkertijd hun eigen coördinatie en motorische vaardigheden verbeteren. Het zal een geweldige uitdaging zijn vol opwinding en plezier!

Bovendien zullen we tijdens deze workshop nieuwe trucjes aanleren aan de kinderen en de honden. Van basiscommando’s tot coole stunts, de kinderen zullen ontdekken hoe ze de honden kunnen trainen en samen kunnen werken om indrukwekkende prestaties neer te zetten. Het zal een geweldige manier zijn om het zelfvertrouwen van de kinderen te vergroten en hen te laten zien wat ze kunnen bereiken door positieve interactie met de honden.

Een belangrijke opmerking voor de ouders: tijdens de workshop vragen we jullie vriendelijk om niet in te grijpen, tenzij de instructeur dit uitdrukkelijk aangeeft. Dit geeft de kinderen de kans om zelfstandig te leren en hun relatie met de honden op te bouwen. Ouders kunnen ontspannen en genieten van een kopje koffie terwijl ze toekijken hoe hun kinderen en honden samen plezier hebben en groeien.

Op het einde van de workshop zullen de kinderen en honden beloond worden voor hun inzet en prestaties met een welverdiend diploma!

Kortom, onze workshop “Kind & Hond” is een fantastische gelegenheid voor kinderen om op een leuke en leerzame manier bezig te zijn met de hond. Schrijf je nu in en mis deze ervaring niet!

 

Is jouw hond (nog) niet geschikt voor deze training? Neem contact met ons op want wij hebben geschikte honden voor deze workshop die met jouw kind kunnen samenwerken!

Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met:

  • Een prachtig diploma voor de kinderen 
  • Hebben de kinderen een leuke ochtend gehad
  • Als ouder genoten van het plezier van kind in samenwerking met de hond
  • Een goed gevoel 
Deze workshop bevat onder andere:
  • Kleine groepen van max 6 honden
  • De workshop duurt max 90 minuten
  • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
  • De workshop is geschikt voor sociale honden die in de basis goed getraind zijn, neem eventueel contact op of dit voor jouw hond geschikt is
  • De workshop vindt plaats binnen op één van onze moderne trainingshallen
  • Klik hier voor veelgestelde vragen

 

 

Staat er voor jou geen passende data tussen? Wij bieden ook privé trainingen aan. Klik hier voor meer informatie en data.  

DE PRAKTIJK lessen

Deze training is geschikt voor elke hond, ongeacht leeftijd of ras!

Wil je meer informatie over deze training? Neem gerust contact op!