Summerschool jacht

In deze jacht summerschool bieden we 5 verschillende lessen los aan. 

 

  • Fluitles
  • Zwemles
  • Launcherles
  • Heelworkles
  • Dirigeerles

groepstraining in groepen van 6 honden.

Deze lessen zijn geschikt voor honden vanaf 6 maanden

Summerschool jacht


Ook deze zomer is er bij Wereldhond weer jacht summerschool. Deze lessen zijn los te boeken. 

In deze summerschool gaan we aan de slag met verschillende disciplines binnen de jachttraining. 

Fluitles

In deze les gaan we met de fluitsignalen aan de gang. Deze fluitsignalen moet je hond leren om op afstand met je samen te kunnen werken. Hoe leer je deze verschillen nou echt aan? Goed als opfrisser maar ook heel nuttig als je het nog moet leren.

Zwemles

Leer hoe jij je hond vertrouwd gaat maken met water, riet en waterkanten. Korte broek aan, want ook jij gaat mee het water in!

Launcherles

Leer je hond omgaan met de launcher. Voor vele honden is dit extra leuk waardoor het steady zijn een uitdaging kan worden. We leren jou en je hond deze les hier mee om te gaan.

Heelworkles

Volgen of lopen aan de lijn is voor de meeste jachthonden het moeilijkste wat er is. Door enthousiasme en drive wordt het saai om naast jou te blijven lopen. Dit gaan we aanpakken!

Dirigeerles

Het sturen van een jachthond is essentieel in de jacht. We oefenen dit met paaltjes, targets en placeboards. Leer hoe jij je hond enthousiast maakt in deze oefening.

 

Deze trainingen vinden buiten plaats en zijn los per les te boeken. Let goed op, op welke datum welk onderwerp aan bod komt. Deze lessen zijn 1 uur 

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Staat er voor jou geen passende datum tussen? Wij bieden ook privé trainingen aan. Klik hier voor meer informatie en data.