ONTSPANNEN BUITEN WANDELEN

IN DEze training ga je echt de praktijk in!

groepstraining in groepen van max 4 honden op verschillende locaties

oNTSPANNEN BUITEN WANDELEN


I
n deze training ga je onder begeleiding van een ervaren instructeur de praktijk in met een groep van maximaal 4 honden. Wandelen aan de lijn, aandacht vast houden, passeren van mensen, honden en dieren, wachten en volgen met oversteken, ontspannen op een terrasje wat drinken en hier komen en leren los lopen.

Kennen jij en je hond de basis, maar willen jullie dit onder begeleiding buiten oefenen? Of is het buiten zo lastig qua afleiding dat je hulp nodig hebt? In deze training gaan we op verschillende locaties aan de slag. Daarnaast komen er verrijkingsoefeningen aan bod die ervoor zorgen dat je hond meer focus zal hebben op jou dan op de omgeving.

 

De eerste les zal starten in Hal 5 van Wereldhond. De andere lessen zullen op verschillende locaties in en rondom Abbenes zijn. 

Deze training bevat onder andere:

  • Praktijklessen in kleine groepen van max 4 honden
  • 50 minuten per les
  • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
  • Op verschillende locaties in en rondom Abbenes
  • Klik hier voor veel gestelde vragen

LET OP:

Je kan alleen aan deze training deelnemen wanneer jouw hond sociaal is naar andere honden en mensen. Daarnaast dient de hond minimaal 9 maanden oud te zijn en is kennis van basistraining vereist.

Valt jouw hond uit aan de lijn? Of heb je het idee dat de hond dit aan het ontwikkelen is? Neem dan contact op over onze zelfbeheersingstraining. 

 

Staat er voor jou geen passende datum tussen? Wij bieden ook privé trainingen aan. Klik hier voor meer informatie.