workshop

Body & Mind

Wil jij samen werken aan het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van je trouwe viervoeter? Maak kennis dan eens kennis met Body & Mind bij wereldhond.

Workshop Body & Mind

Ben je geïnteresseerd om je hond lichamelijk en geestelijk uit te dagen? Dan is onze kennismakingsworkshop precies wat je zoekt!

Tijdens deze workshop zullen we verschillende oefeningen en activiteiten aanbieden om de motorische vaardigheden van je hond te versterken en het zelfvertrouwen een boost te geven. Dit omvat oefeningen op verschillende ondergronden, evenwichtsoefeningen en coördinatieoefeningen.

Door deel te nemen aan deze workshop, kun je verwachten dat je hond meer stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn ontwikkelt. Dit kan helpen bij het verbeteren van zijn algehele fysieke conditie en het verminderen van het risico op blessures.

Onze ervaren trainers begeleiden je door de verschillende oefeningen en geven jullie tips aan jou en je hond.

De workshop is geschikt voor honden van alle leeftijden en niveaus van fitheid. Ook voor jonge, herplaatste, onzekere en overactieve honden is deze cursus uitermate geschikt.

Dus, als je als eigenaar wilt werken aan de relatie, het zelfvertrouwen en lichamelijke ontwikkeling van je hond, schrijf je dan in!

 

Workshop Body & Mind Vervolg

Deze workshop is geschikt voor cursisten die de basistraining Body & Mind hebben gevolgd. We gaan hier gelijk aan de slag met parcours, moeilijke balansoefeningen en pittige cavelletti.

 

Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met:

  • Oefeningen waarmee je thuis direct aan de slag kunt
  • Nieuwe opgedane vaardigheden en kennis
  • Een goed gevoel omdat je samen bezig geweest bent met je hond
  • Weet je of dit wat voor jullie is en of je hiermee verder wilt

Deze workshop bevat onder andere:

  • Kleine groepen van max 6 honden
  • De workshop duurt max 90 minuten
  • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
  • De workshop vindt plaats binnen op één van onze moderne trainingshallen
  • Klik hier voor veelgestelde vragen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.