alle trainingen

Bij wereldhond bieden we groepstrainingen in kleine groepen van 2, 4 of 6 honden, Privétrainingen & workshops. Zo zit er voor iedere hond van alle leeftijden een geschikte training tussen.

groepstrainingen

Trainen in een groep is leerzaam voor de hond. Onze groepstrainingen zijn binnen in onze professionele trainingshallen  bestaan uit praktijklessen. Voor iedere fase in het leven van de hond bieden wij passende groepstrainingen aan in groepen van 2, 4 of 6 honden. Onderstaand een overzicht van de trainingen. Ons opvoedpakket bestaat uit eerst de puppy training dan de jonge hond training gevolgd door de puber training en als laatste de gehoorzaamheid training. Klik op de training om meer te weten te komen en direct jouw geschikte datum te boeken.

Privétrainingen

Onze privétrainingen zijn helemaal op maat en zijn ideaal als je een specifieke training nodig hebt. De privétrainingen zijn bij Wereldhond. Tijdens onze privétrainingen krijg jij en je hond persoonlijke advies en begeleiding op maat van onze professionele instructeurs.

Workshops

Wereldhond geeft verschillende workshops. Klik hieronder op de betreffende workshop om meer te weten.