Afke boll

shanna thomas

0620671125 | info@wereldhond.nl

Toen ik in de brugklas zat besloot ik dat ik graag een hond wilde. Je kunt het wel raden, daar waren mijn ouders het niet mee eens. Die zeiden dat ik maar een hond moest nemen als ik op mezelf ging wonen of dat ik maar de hond van iemand anders moest gaan uitlaten. Toen kwam toevallig in die periode mijn nicht om de hoek wonen en zij had een schitterende witte herder. En ja hoor, zij vond het heel fijn als ik haar hond kon uitlaten op de dagen dat ze moest werken. Iedereen blij vooral ik.

10 jaar lang heb ik Snowy en daarna haar tweede witte herder Herosh uitgelaten. En zo is mijn liefde voor honden ontstaan. De band die je kunt hebben met een hond is fantastisch, het gedrag en de communicatie fascinerend. In 2011 mocht ik dan eindelijk mijn eigen hond en ik wist al dat ik een herder wilde. Ik volgde toen ook een opleiding dierverzorging en liep stage bij een hondendagopvang. Heerlijk al dat werken tussen de honden. Bij de hondendagopvang heb ik ontzettend veel geleerd over de communicatie tussen honden. Tussen al dat stage lopen druk op zoek naar een hond. Ik wilde geen puppy maar ook niet een al te oude hond.

Ik kwam een witte herder tegen van 7 maanden met een verschrikkelijk leuk koppie. Ik ben gaan kijken en een paar uur later zat ‘Chess’ bij ons in de auto op weg naar huis. Chess was in vele opzichten een makkelijke hond maar helaas zat zijn onzekerheid hem nog wel eens in de weg. Daardoor ben ik mij meer gaan verdiepen in hondentraining en hondengedrag en zo een beetje alles wat erbij hoort.

In 2014 ben ik gestart met de opleiding kynologisch instructeur bij O&O en heb eind 2014 mijn diploma gehaald. Diploma op zak en eigenlijk geen flauw idee wat ik ermee wilde doen. Ik heb een hele leuke baan bij een dierenwinkel een fantastische hond die ik ondertussen met al die kennis goed kan begeleiden met zijn onzekerheid. Toen Wereldhond open ging ben ik daar workshops en cursussen gaan volgen. En opeens vroeg Gwen me of ik het leuk zou vinden om les te komen geven bij Wereldhond. Dat leek mij wel wat! Leuke hondenschool, leuke mensen, hier wilde ik de draad wel weer oppakken van het lesgeven.

 

“Shanna d’r passie is te horen en te voelen. In zowel mens als hond wil ze al haar passie overbrengen en is weet ze mensen te overtuigen van haar passie!”

 

Heb je nog vragen of wil je meer weten?

reCAPTCHA is required.
Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This