sanne de vries

Sanne de Vries

06-41650355 | wereldhondtrimsalon@gmail.com

 

Voor mijn eerste Dwergkees ging ik op zoek naar een goede trimster. Na een lange zoektocht en veel uitproberen was ik toch nooit helemaal tevreden. Ik besloot het zelf te proberen. Uiteindelijk deed een specialisatie bij een bekende Russische trimster voor Dwergkeeshonden en zo groeide de liefde en interesse in het trimvak. 
 
Het trimmen van honden in het algemeen ging mij telkens meer aanspreken. Verschillende soorten vachten, verschillende manieren van trimmen, producten en natuurlijk de honden zelf. Ik besloot in 2018 het roer om te gooien en een opleiding hondentrimster te doen. Én wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb. Het zal je misschien niet verbazen dat ik intussen ook gespecialiseerd ben in Dwergkeeshonden (‘pomeranians’). En om bij te blijven op het gebied van de nieuwste trends en technieken volg ik regelmatig verschillende trainingen en workshops voor verschillende hondenrassen.
 
Het voelt als de dag van gisteren dat ik op een warme zomerdag bij Wereldhond kwam voor de eerste puppytraining met mijn jongste Dwergkees Teddy. Omdat het enorm klikte tussen Wereldhond en mij besloot ik ook het team te gaan versterken. Ik ben nu werkzaam in de puppyopvang en beheer het socialmedia van Wereldhond. 
Naast deze werkzaamheden bij Wereldhond, zijn wij de afgelopen maanden bezig met het opzetten van de trimsalon. 
 
De trimsalon van Wereldhond is niet zomaar een trimsalon. Gwen en ik vinden het erg belangrijk dat de trimervaring voor de hond zo positief mogelijk is en dat puppy’s zo jong mogelijk wennen aan de trimsalon. Honden die bang zijn, voor het eerst komen of in welke vorm dan ook wat meer aandacht nodig hebben zijn ook van harte welkom.  Doordat ik veel geduld heb kan ik puppy’s en honden goed begeleiden in de salon. Mijn ervaring als trimster en medewerker in de hondenopvang komen dan goed van pas. 
 
Van het werken met honden geniet ik enorm. Het leuke van in een trimsalon werken vind ik dat je met iedere hond en eigenaar een goede band opbouwt. Je ziet ze tenslotte meerdere keren per jaar. Het vertrouwen krijgen van een hond en hem een prettige ervaring geven in de trimsalon vind ik iedere keer weer erg bijzonder. 
 
Ook vind ik het erg leuk om te zien wat een goede socialisatie op jonge leeftijd in de trimsalon voor een hond kan betekenen. Zo merk ik dat mijn Teddy hier mee ‘opgegroeid’ is. Hij staat nu altijd enorm ontspannen in het bad en op de tafel. Heel graag wil ik alle pups deze ervaring meegeven en ervoor zorgdragen dat voor iedere hond een trimbeurt een zo fijn mogelijke behandeling is!
 
Ik kijk er enorm naar uit om jullie te mogen verwelkomen in de Wereldhond trimsalon.
Werkervaring

Sales agent bij Flinndal (2015 – 2015)


Officemanager en Sales support Henderson Global Investors (2015 – 2016)

Eigenaar/influencer Instagram Beauté by Sanne (2017 – 2020)

Stage hondentrimmen Anniek Winters (2019 – 2020)

Social media beheer Wereldhond (2019 – heden)

Puppy opvang Wereldhond (2019 – 2020)

Manager Wereldhond trimsalon (2020 – heden)

Opleidingen, workshops, lezingen en cursussen Kynologisch gebied

Pomeranian/dwergkees Anna Pobochina (Russisch) Juni 2019

Pomeranian/dwergkees George Goginashvili (Oekraïner) April 2020

Labradoodle Golden Doodle Jetty van der Hulst Juni 2020

Gelezen boeken

Hoe denkt je hond? – Bo Söderström

Een hondenleven lang – Martine Burger & Sam Turner

Een puppy in huis – Martin Gaus

Honden opvoeden en trainen – Jack en Wendy Volhard

Puppy manieren – Martin Gaus

Heb je nog vragen of wil je meer weten?

reCAPTCHA is required.
Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This