ZEN Training

Neem contact op

ZEN training

Is jouw hond erg druk? Kan jouw hond geen rust vinden? Is je hond snel afgeleid? Blaft jouw hond veel, is hij erg onrustig, of kan hij moeilijk de aandacht erbij houden? Dan is ZEN-training dé training voor jou!

We vragen tegenwoordig heel veel van onze honden: ze moeten rustig zijn, overal mee naar toe kunnen, niet blaffen, niet trekken aan de lijn, niet opspringen en ze moeten allerlei prikkels kunnen negeren…. Eigenlijk is het geen wonder dat er honden zijn die hier moeite mee hebben, en die onrustig worden van onze hectische manier van leven. Als je erover nadenkt is het eerder een wonder dat er honden zijn die zich zo goed hebben aangepast aan onze drukke maatschappij!

de cursus

  • 1 theorieles en 5 praktijklessen
  • 60 minuten per les
  • €125 voor 6 lessen
  • Locaties in Hillegom en Abbenes (beide met buitenlocaties en overdekte hal)
  • Trainen in kleine groepen van maximaal 4 cursisten
  • Klik hier voor Veel gestelde vragen

de theorie

 De eerste les is en theorieles zonder hond, waarbij je de basisprincipes over het gedrag van je hond leert.

 

de praktijk

In deze training in kleine groepen leer je stap voor stap hoe je ook bij jouw hond de zelfbeheersing kunt vergroten en meer ontspanning kunt creëren, zodat hij beter om leert gaan met prikkels en zijn emoties meer onder controle krijgt. We maken gebruik van het natuurlijke gedrag van de hond en spelen in op rasspecifieke behoeftes om ongewenst gedrag om te buigen naar gewenst gedrag. De training wordt gegeven door Gedragstherapeut Linda Vermaas (KynoSophia), die begeleiding op maat zal bieden om het begrip en de band tussen jou en je hond te versterken.

 

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This