Summerschool !

Neem contact op

summerschool !

Hoe werkt het?
Kies een training uit die jou leuk lijkt! Je boekt losse trainingen waardoor je makkelijk om je vakantie heen kunt plannen.

Wil jij de hele maand augustus met je hond lekker door trainen? Of wil je kennismaken met Wereldhond of een training? Boek dan snel een Summerschool training (of meerdere 🙂 )

De trainingen zijn allemaal op onze mooie nieuwe locatie in Abbenes.
Wil je meer informatie over wat de trainingen inhouden? Bekijk de omschrijvingen van de groepstrainingen, maar vergeet niet terug naar deze pagina te gaan om in te schrijven!

Uiteraard mag je altijd contact met ons opnemen voor al je vragen of wanneer je advies wilt!

De SummerSchool van Wereldhond bestaat uit Detectie, Body&Mind, Active and Fun, Puzzel en denkwerk, Niet trekken aan de lijn, Zelfbeheersing en nog een te gekke Kind en hond! training:

 • Detectie Basis (14 augustus)
  Dit moet je een keer geprobeerd hebben met je hond! Elke hond kan het en vindt het leuk! 
  Maximaal 4 honden.
 • Body & mind (Starter) (1,18 augustus)
  Naast lichamelijke uitdaging door balanskussens, parcourtjes en cavaletti geeft deze training zelfvertrouwen en beheersing.
 • Active & fun (7, 20 augustus)
  Een uur lekker actief bezig zijn met sprongen, tunnel, slalom en vooral plezier maken! Behendigheid en een vleugje puzzelen tussendoor!
 • Puzzel en denkwerk ZOMEREDITIE (14 augustus)
  De leukste puzzels met water en een zomers tintje! Creatief met huis, tuin en keukenmateriaal en de nieuwste puzzels op de markt. Wij leren jou hoe je iedere puzzel kan aanleren aan je hond!
 • Niet trekken aan de lijn: (Woensdag 14 augustus)
  Een van de meest vervelende dingen met wandelen is het trekken aan de lijn. Je gaat leren dit om te buigen naar ontspannen wandelen. Geschikt voor elke leeftijd!
 • Zelfbeheersing: (Woensdag 7 augustus)
  Kan jouw hond zich niet beheersen of wil je dit voorkomen? Wil jij leren hoe je je hond meer rust kunt bijbrengen? In deze les ga jij leren hoe dit moet! Geschikt voor elke leeftijd!
 • Kind en hond! (Vrijdag 2 augustus)
  Er is niks mooiers als jouw hond en kind een goede band hebben door samenwerking en plezier. Door deze leuke workshop leren jouw hond en kind elkaar nog beter te begrijpen door de super leuke oefeningen (ook een eigen parcour bouwen!)! 

De Summerschool bestaat uit maximaal 6 honden per les zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor jou en jouw hond. Geschikt voor elke hond vanaf 4 maanden oud!

Wanneer je vragen hebt, neem gerust contact op om te overleggen!

Kies hier je summerschool:

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This