Summerschool pakket 2

In deze summerschool volg je de volgende trainingen:

 

  • Active & Fun (buiten)
  • Tricks & Trucs
  • Neuswerk thema buiten
  • Crossdog

groepstraining in groepen van 6 honden.

Deze lessen zijn geschikt voor honden vanaf 6 maanden

Summerschool pakket 2

 

Dit pakket bestaat uit 2 lessen. Gedurende iedere les van 1,5 uur volg je 2 trainingen die elk 45 minuten duren. 

In deze summerschool gaan we aan de slag met een kennismaking van de nieuwste trainingen van Wereldhond. 

Active & Fun (les 1)

Buiten bouwen we een parcours en samen met je hond ga je deze stap voor stap uitwerken. Ervaring of niet, het doel is FUN hebben met elkaar.

Tricks & Trucs (les 1)

Wil jij je hond leren om een deur dicht te doen? Om zijn speelgoed op te ruimen? Leren drukken op een bel wanneer hij wat lekkers wil? Je sokken uit te doen? We leren je hoe dit aan te leren en we maken van jouw hond een echte artiest.

Neuswerk buiten (les 2)

In deze summerschool maak je kennis met zoeken (en vinden!) op een ongedwongen manier. We leggen uit hoe we honden uiteindelijk op een geurstof trainen. Naast dat je hond plezier heeft krijgt je hond door deze training ook meer zelfvertrouwen en concentratie. Je leert de lichaamstaal van je hond te lezen en versterkt jullie relatie door de samenwerking. Voor deze summerschool hebben we gekozen voor het thema ‘buiten’ en gaan we buiten op zoek expeditie.

Crossdog (les2) 

In deze training maak je kennis met een van de nieuwste trainingen van Wereldhond die in september van start gaat. In deze training gaat niet alleen je hond aan het werk, maar jij ook! Doe sportieve kleding aan en neem je fitnessmat mee. Hoe mooi is het als je samen met je hond fit kan blijven door leuke oefeningen voor beiden. De oefeningen zijn buiten en voor iedereen op eigen tempo en maat te doen.

Deze training bevat onder andere:

  • 2 praktijklessen in kleine groepen van 6 honden
  • 90 minuten per les
  • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
  • Op mooie, grote omheinde velden 
  • Klik hier voor veel gestelde vragen

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Staat er voor jou geen passende data tussen? Wij bieden ook privé trainingen aan. Klik hier voor meer informatie en data.