Summerschool pakket 1

In deze summerschool volg je de volgende trainingen:

 

  • Body & Mind
  • Neuswerk thema vliegveld
  • Move together
  • Zelfbeheersing

groepstraining in groepen van 6 honden.

Deze lessen zijn geschikt voor honden vanaf 6 maanden

Summerschool pakket 1


Ook deze zomer is er bij Wereldhond weer summerschool.

Dit pakket bestaat uit 2 lessen. Gedurende iedere les van 1,5 uur volg je 2 trainingen die elk 45 minuten duren. 

In deze summerschool gaan we aan de slag met een kennismaking van de nieuwste trainingen van Wereldhond. 

Body & Mind (les 1)

In de Body & Mind training van Wereldhond leer je door middel van balans en coördinatie oefeningen je hond zich bewuster te maken van zijn lichaam. Hierdoor gaat je hond zich vrijer en dus zekerder voelen. Er is geen druk of dwang en je leert hoe je je hond kunt helpen toch die ene stap waar hij over twijfelt te maken.

Neuswerk thema vliegveld (les 1)

In deze summerschool maak je kennis met zoeken (en vinden!) op een ongedwongen manier. We leggen uit hoe we honden uiteindelijk op een geurstof trainen. Naast dat je hond plezier heeft krijgt je hond door deze training ook meer zelfvertrouwen en concentratie. Je leert de lichaamstaal van je hond te lezen en versterkt jullie relatie door de samenwerking. Voor de summerschool hebben we het thema vliegveld gekozen. De honden mogen onder andere zoeken in koffers, tassen, kluisjes, jassen en overige kleding.

Move Together (les 2)

In deze summerschool maak je kennis met de nieuwste training van Wereldhond die in september van start gaat. In de training Move Together gaat om uitmuntende samenwerking met bewegingen die samen tot een eindresultaat komen. Denk aan; springen over je been, tussen je benen meedraaien, poten op je armen zetten, een poot op afstand omhooghouden, samen opzij lopen etc. In deze training heb je samen veel plezier ook versterkt de training je relatie het contact, zowel fysiek als geestelijk tussen jou en je hond bij elke oefening essentieel is.

Zelfbeheersing (samen een ijsje eten) (les2) 

In deze training leren we jou oefeningen die ervoor zorgen dat je hond meer beheersing en geduld gaat krijgen en gaat kiezen voor het juiste gedrag. Deze training is geschikt voor elke hond, ongeacht leeftijd, ras of (werk)doel. In de summerschool geven we extra uitdaging met moeilijke opdrachten als het negeren van picknickkleed met rosbief, strandballen en ga je samen beheerst een ijsje eten.

Deze training bevat onder andere:

  • 2 praktijklessen in kleine groepen van 6 honden
  • 90 minuten per les
  • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
  • Op mooie, grote omheinde velden 
  • Klik hier voor veel gestelde vragen

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Staat er voor jou geen passende data tussen? Wij bieden ook privé trainingen aan. Klik hier voor meer informatie en data.