hoopers (workshops)

Neem contact op

hoopers

Wil jij met je hond proeven van een sport die zorgt voor een betere samenwerking? Door Hoopers leren jij en je hond op afstand te communiceren met elkaar en krijgt je hond naast lichamelijke uitdaging ook geestelijke uitdaging!

Hoopers bestaat uit wisselend parcours van poortjes (hoopers), tunnels en tonnen.
Deze worden in de basistraining aangeleerd, waardoor je later telkens een uitdagender parcours krijgt. Omdat je zelf op een plek blijft staan leert de hond uitstekend op afstand met je te communiceren op je stem en lichaamstaal.

In de workshop maak je kennis met basis van Hoopers. In de vervolg trainingen leer je langere en moeilijkere parcoursen aan waar er meer gewerkt gaat worden aan behendigheid, snelheid en het uitstekend samenwerken op telkens grotere afstand.

Bij Wereldhond willen wij voorkomen dat je lang moet wachten, of dat je hond zich verveeld. Er zijn genoeg spullen aanwezig voor het individueel oefenen en wanneer de honden mogen wachten worden er puzzels of ontspannings oefeningen gedaan.

Hoopers is goed voor:

  • Geestelijke en lichamelijke uitdaging
  • Samenwerking tussen eigenaar en hond op afstand
  • Betere gehoorzaamheid op afstand
  • Een sterkere band met je hond, omdat je intensief samenwerkt en je hond leert lezen
  • Je leert als eigenaar over het belang van jouw lichaamstaal

Hoopers is geschikt voor alle honden vanaf ongeveer 9 maanden oud. Er is een minimale belasting voor hond en eigenaar, ondanks dat het een aktieve en uitdagende sport is.
De eigenaar blijft voornamelijk op een plek staan, dus het is ook geschikt voor minder valide eigenaren.

Gehoorzaamheid training 

De trainingen worden gegeven door Afke Boll. Afke is gediplomeerd Hoopers instructrice en heeft zelf ervaring in deze sport.

De workshop duurt 90 minuten, waarin veel persoonlijke aandacht voor jouw en je hond is. Dit komt doordat Wereldhond traint met groepen van maximaal 6 honden. Na deelname aan de workshop ontvang je een deelname certificaat van Wereldhond. In de pauze wordt er gezorgd voor koffie, thee en wat lekkers.

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This