Gedragstherapie (door Drs. Linda vermaas)

InschrijvenNeem contact op

gedragstherapie

Vertoont je hond gedrag dat je graag wil veranderen, en waar je graag extra begeleiding op maat bij wenst? Kom je er niet uit met privetraining? Heeft je hond moeite met een groepscursus, of wil je graag advies voor het ombuigen van ongewenst gedrag dat je hond alleen thuis vertoont? Dan kan je terecht bij de gediplomeerd Gedragstherapeut Linda Vermaas van KynoSophia.

Linda Vermaas kan jou middels een gedragsconsult aan huis advies geven om het ongewenst gedrag van je hond te veranderen. Linda heeft de erkende opleiding tot Gedragstherapeut voor Honden van DogVision afgerond en kan op maat een advies en begeleiding geven zodat je weer kunt genieten van je hond!

‘Populaire mythes zoals het idee dat alle probleemgedrag de schuld is van de eigenaar, of ‘quick fixes’ die het gedrag alleen maar onderdrukken, zijn aan mij niet besteed; er zijn veel factoren die kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van ongewenst gedrag bij honden, en ook het verhelpen van probleemgedrag is allesbehalve eenvoudig. Ik kan u helpen om de onderliggende oorzaken en emoties achter het gedrag te verklaren, zodat we een langetermijnoplossing kunnen vinden waar zowel u als uw hond zich goed bij voelen.’

Wanneer gedragstherapie?

  • niet alleen kunnen zijn
  • agressie naar honden of mensen
  • agressie of overenthousiasme bij bezoek
  • angst voor geluiden
  • veel blaffen
  • bezitsagressie of baknijd
  • vernielen
  • onzindelijkheid
  • hyperactiviteit

Vóór het consult ontvang je een uitgebreide vragenlijst. Ook zal Linda in veel gevallen vragen om een filmpje van het probleemgedrag. Vervolgens vindt er een consult plaats bij je thuis, of indien gewenst op locatie, waarbij de oorzaken van het probleemgedrag van jouw hond worden besproken en er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht die zowel bij jou als bij je hond past. Je krijgt de gedragsanalyse en een plan van aanpak vervolgens toegestuurd, waarna je er zelf mee aan de slag gaat. Indien je meerdere problemen wil aanpakken, of wanneer je extra begeleiding wenst, kun je ook een vervolgconsult of privétraining afspreken.

Je kunt je direct contact opnemen voor een afspraak!

Een gedragsconsult kost €145,-. Dit is incl. BTW, reiskosten, de gedragsanalyse en het trainingsplan.

Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This