Locaties Wereldhond

LOCATIE HILLEGOM

 

Onze locatie in Hillegom bestaat uit grote omheinde trainingsvelden (17.000 m2) en een hal om overdekt te kunnen trainen. Deze hal is niet verwarmt maar uiteraard droog en tochtvrij. Op de locatie Hillegom worden geen theorielessen gegeven. Wanneer je een training hebt geboekt in Hillegom is je (eerste) theorieles in Abbenes.

Er is veel parkeerruimte en de mogelijkheid om voor of na de les samen met je hond op één van de velden te lopen of te laten spelen.

Adres: Oosteinderlaan 64 te Hillegom

Rechts afslaan op nummer 64 en helemaal doorrijden tot de trainingshal. Gratis parkeren.

 

LOCATIE ABBENES

 

Wij zijn enorm trots op onze nieuwe grote trainingshal te Abbenes. Deze ruime hal is verwarmd in de winter en koel in de zomer. Er is een prachtige theorieruimte en een winkel (open op woensdag en zaterdag van 09:30 t/m 12:30 uur of bel even wanneer je langs wilt komen), waar je al onze favoriete producten kunt kopen. Het trainingsveld is omheind, rustig en heeft een prachtig uitzicht.

Adres: Hoofdweg 1704 te Abbenes

Afslaan bij nummer 1704 en helemaal doorrijden tot de trainingshal, daarvoor parkeren. Aan de weg tussen de paarse vlaggen staat een wit bord in de berm met het gele logo van Wereldhond. De borden volgen en doorrijden tot de vlaggen voor de ingang.

Wanneer je kennis wilt maken met ons of 1 van de locaties kan dit op afspraak of kan je langskomen op woensdag en zaterdag van 09:30 uur t/m 12:30 uur. De koffie staat klaar en onze shop open! Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt.

Voor meer indrukken over onze locaties, volg ons op FACEBOOK!

 

 

Heb je nog vragen of wil je meer weten?

reCAPTCHA is required.
Puppy training in Heemstede

Blijf op de hoogte!

Laat hier je e-maildadres achter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, trainingdata, workshops en lezingen!

Bedankt! Check je mail en klik op de link om de inschrijving te bevestigen.

Share This